2777
2789
عنوان

حركات جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 36 پست
حس ميكنم منم ولي نه اونقدر شديد يا مثلا از روشكم در حد بالا پايين شدن مشخصه  دختره

منم دقیقا همینم دستمو میذارم رو شکمم حس میکنم کاملا ولی اینکه با چشم تکوناش مشخص باشه اینطور نیست کلا یکی دوبار تکونای خییییلی شدید داشت از رو شکم با چشم دیدم وگرنه تو حالت عادی مشخص نمیشه اینم از معایب جفت قدامیه

خدای مهربون شکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا همینم دستمو میذارم رو شکمم حس میکنم کاملا ولی اینکه با چشم تکوناش مشخص باشه اینطور نیست کل ...

منم همينم دقيقا خيلي فكر و خيال ميكنم امروز كه دوستم فيلم فرستاد خيلي نگران شدم هفته پيش سونو بودم پيش دكترم حالا همش ميگ نكنه دستگاه سونوش خوب نيست 

خيلي بارداري سختي دارم 

منم همينم دقيقا خيلي فكر و خيال ميكنم امروز كه دوستم فيلم فرستاد خيلي نگران شدم هفته پيش سونو بودم پ ...

من خیلی تحقیق کردم مطمئنم جای نگرانی نیست.نگران نباس

خدای مهربون شکرت😍
عزيدم خواهرت جفتش قداميه؟ به نظر شما سونو دكتر خوبه تو مطب؟

دوهفته پیش بچش بدنیا اومد، بچه ی اولش پسر بود که خیلی تکون میخورد اما دومی که دختر بود میگفت خیلی باهم فرق دارن، من خودم سونو تو مطب انجام ندادم فقط ضربان قلبشو هرسری تو مطب چک میکنم

یا فاطمه الزهرا (س) دعام کن مادر
دوهفته پیش بچش بدنیا اومد، بچه ی اولش پسر بود که خیلی تکون میخورد اما دومی که دختر بود میگفت خیلی با ...

به سلامتي عزيزم دعا كن برام

ان ساالله شما هم به سلامت زايمان كني

[QUOTE=168363575]حس ميكنم منم ولي نه اونقدر شديد يا مثلا از روشكم در حد بالا پايين شدن مشخصه  دختره[/QUOTE]

حدس ميزدم دختر باشه 

دخترا معمولا تنبل ترن 

نگران نباش

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

[QUOTE=168365385]ان شالله عزيزم  امام رضا حفظشون كنه🙏[/QUOTE]

مشهدي هستي؟

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....