2777
2789
عنوان

نازایی

131 بازدید | 15 پست

من شنیدم کسی که بعد دوسال جلوگیری کنه و ده سال رابطه داشته باشن و خودشون نخان بچه داربشن بعداون اگه بخوان بچه داربشن دیگه براشون بچه نمیشه درسته؟ 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
چی

اگه یه نفر ده سال رابطه با جلوگیری داشته باشن وبعد ده سال بخان اقدام کنن بچه دارمیشن من شنیدم تادوسال  میتونن بچه داربشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ربط نداره فقط چون هی جلوگیری میکنن اگه مشکل داشته باشن متوجهش نمیشن بعد فکرمیکنن بخاطر جلوگیری قب ...

یکی میگفت زود اقدام‌کنین دیگه براتون بچه نمیشه  هرچی بگذره نمیدونم چرا این حرفو زدم ترسیدم

یکی میگفت زود اقدام‌کنین دیگه براتون بچه نمیشه  هرچی بگذره نمیدونم چرا این حرفو زدم ترسیدم

نه اصلا ربط نداره. ولی از من میشنوی اگه فعلا بچه نمیخوای برو دکتر که از هر نظر بررسی بشی که اگه مشکلی بود زودتر متوجهش بشی

نه اصلا ربط نداره. ولی از من میشنوی اگه فعلا بچه نمیخوای برو دکتر که از هر نظر بررسی بشی که اگه مشکل ...

ازمایش داره؟

ازمایش داره؟

اره برو دکتر زنان برات بنویسه ذخیره تخمدانت هم مشخص بشه یه وقت کم نباشه خدانکرده. من سه سال جلوگیری داشتم بعد الان که اقدام کردیم فهمیدیم کلی مشکل داشتیم 

اره برو دکتر زنان برات بنویسه ذخیره تخمدانت هم مشخص بشه یه وقت کم نباشه خدانکرده. من سه سال جلوگیری ...

ممنون عزیزم حتما میرم شما هم انشالله به خواستتون برسید