2789
عنوان

اگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 45 پست
😳😳😳 ینی هنوز دوستش داره؟؟؟؟؟

تو دلش جاخوش کرده بدجور ...خیلی دوست داشتم جاشو بگیرم چون من بدجور عاشق شوهرمم یه چیزی بگم باور میکنی...؟

فلک دادو فلک دادو فلک داد                                        فلک از کودکی درس غمم داد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رگ و شاهرگ و هرچی رگ داره رو رگ به رگ میکنم

👌🏻😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
زنش نمیشم و اگرم شدم بعدا اینکارو کرد طلاق وقتی یکی رو دیگه عاشقانه دوست داره برا با همون 

آخه اونو واسه ازدواج نخواسته چون خونواده ها بهم نیومدن ولی میگه بعضی وقتا بسرم زده ببرمش یه شهر دیگه باهاش زندگی کنم

فلک دادو فلک دادو فلک داد                                        فلک از کودکی درس غمم داد
چه پررویه

آرزویم اینه  رسم بشه همه چندتاچندتا زن بگیرن تابرم پیداش کنم واسش بگیرمش

مث پدرشوهرمه  اول اسم عشقشو رو دستش تتو کرده  هیچ کسی هم جریانشو نمیدونه

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است... من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است... گندمی را که تو از کیسه ما میبخشی... سهم نانیست که در سفره امثال من است ....دست بخشندگی ات قسمت ما نیست ولی.... تا به ما میرسی افسوس که دستت بزن است ... هر کجا حق کسی خورده شود غمگینی ... تا دم از حق بزنم مشت نثار دهن است ..باغ همسایه به تدبیر شما آباد است ... باغ بی حاصل من لانه زاغ و زغن است... دیگران لایق آزادی محض اند ولی ... خواب آزادی ما ختم به کابوس ون است ....بین گفتار و عمل بس که تناقض دارید ... نقلتان باب ترین صحبت هر انجمن است ... شاعر این قصه چنان دور و دراز است که بحث .... خارج از حوصله شعر و مجاز و سخن است

مث پدرشوهرمه  اول اسم عشقشو رو دستش تتو کرده  هیچ کسی هم جریانشو نمیدونه

نه من خودم همه جریانو میدونم نمیدونین چه سخته عشقت بشینه از عشقش بگه ...لامصب همه آهنگای عاشقانه ام به داستانش میخوره 😂😂

بگو بگو😐

آرزویم اینه یه روزی بین همه رسم شه که همه مردا حتی داداشم دوتا دوتا یا چندتاچندتا زن بگیرن بعد منم برم اونو پیدا کنم وواسش بگیرمش یعنی میشه 😔😔😔انقدر دوست دارم خوشبختیشونوببینم باور کن همیشه واسشون دعا میکنم که بهم برسن انقدر داستانشون غمگینه خودم همیشه گریه میکنم  

آرزویم اینه یه روزی بین همه رسم شه که همه مردا حتی داداشم دوتا دوتا یا چندتاچندتا زن بگیرن بعد منم ب ...

عجب جوگیری هستی تو 🤣🤣

نگران نباش با این فرمون ک تو جلو میری درآینده ای نچندان دور میگیرتش

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇