2777
2789
عنوان

حدیث کسا ومعجزه😭😭😭

660 بازدید | 56 پست

خیلییییی دلم شکسته ست😭😭😭

نیت کردم  به نیت پنج تن، پنج بار حدیث کسابخونم 😭😭😭

هر کی دوست داره برا برآورده شدن حاجتش همراهی کنه...خیلی راحت میتونید صوتشم از بازارد انلود کنید و باهم بخونید... 

چون روایت هست که اگر چند نفر به نیت هم در بازه ی زمانی حدیث کساروبخونند حاجت روا میشند😭😭😭

دوست داشتید تا ساعت 11 شما هم یه بار یا هرچند بار خواستید بخونید به نیت برآورده شدن حاجتمون😭😭😭💓💓💓

خدا نگاهشو ازم برگردونده بود ولی الان نیم نگاهی ازشو حس میکنم... میخوام به درگاهش التماس کنم همه ی نگاهشو ازم نگیره😔و دوباره گره از مشکلم کامل باز کنه... 

تو حدیث کسا اومده اگر برا هم دعا کنید برآورده میشه... شما برام دعا کنید حتی در حد صلوات... 

منم برای بازشدن گره کارهمه مون و حاجت شما حدیث کسارو میخونم الهی معجزشو ببینیم... 

همانطور که قبلا دیدم و الان آثاری ازش میبینم... 

من از دعای بچه های اینجاهم معجزه زیاد دیدم وبه دعای اونا گره از کارم خیلی وقتا بازشده😭

دعام کنید برای آرامش زندگیهامون و برای اینکه خدا لحظه ای نگاهشو از زندگیمون برنداره😭😭😭 دعاتون میکنم الهی دلتون آرام باشه و سلامت باشیدهیچوقت گرفتاری و غمو تجربه نکنید💓💓

بچه ها من تاساعت یازده دوازده پنج دور رو میخونم... هرکی التماس دعا داره یا حتی میخواد بخونه اینجا بگه شاید صدامون بهتر و بیشتر به خدا برسه😭💓💓💓

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

دلم میخواد ازش حاجت بگیرم ختمشو بلد نیستم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

منم 2 بار به نیت شفای تمام مریضا وسلامتی خودم وعزیزانم

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم میخواد ازش حاجت بگیرم ختمشو بلد نیستم 

عزیزم یه دعا هست که از پنج تن نام برده شده خیلی حاجت میده و میتونی دانلود صوتی هم از بازار کنی وبخونی... 

برات دعا میکنم به حاجت قلبیت برسی 💓

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
منم 2 بار به نیت شفای تمام مریضا وسلامتی خودم وعزیزانم

الهیییی همیشه سلامت باشید💓💓💓

توروخدا واس دلم دعا کن

الهیییی که دلت شاد بشه گلم... برام دعا کن💓

منم میخونم🙏🏻برای منم دعا کن🙏🏻ان شا لله حاجتتو بده زوده زود🥺

دختر یلدایی الهی همیشه دلت شاد باشه... ممنونم💓💓💓

عزیزم یه دعا هست که از پنج تن نام برده شده خیلی حاجت میده و میتونی دانلود صوتی هم از بازار کنی وبخون ...

مرسی میدونم چه دعایی هستا ولی  دیدی یک ختمایی هست یک بارش جواب میده از اونا میخوام که حدیث کسا هم توش باشه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
عزیزم برای منم بخون که خیلی داغونمممم

عزیزدلم حتما میخونم واز خدا میخوام به شادی و آرامش برسی💓💓💓

برا منم دعا کنین  خدا بهم پسر سالم و صالح بده انشاالله

الهییییی به زودی خدا بهت یه گل پسر سالم و صالح بهت میده💓💓💓