2821
2789
عنوان

گواهی نامه

724 بازدید | 16 پست

سلام . شما کی گواهینامتون اومد ؟ 

من ۳۰ شهریور امتحان شهری رو قبول شدم و بردم اموزشگاه تا کارای صدور گواهی نامم انجام شه .

الان نزدیک ۳ ماهه هنوز گواهی نامه به دستم نرسیده . زنگ میزنم اموزش رانندگی میگن صبر کن هنوز دیر نشده 

برای شما کی اومد ؟ اینکه هنوز به دستم نرسیده طبیعیه ؟

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😂😂😂من دلم میخواد برم بیرون بابام میگه تا گواهی نامت نرسیده جرئت نمیکنم بهت ماشین بدم

منم اولا همسرم همینو میگفت😁الان با این قیمت ها و گرونی ماشین میترسم پشت فرمونش بشینم یه وقت به یه جا بزنم،واسه همین تعارف هم که میزنه بیا بشین خودمو میزنم به نشنیدن😅انشاالله واسه خودم یه ماشین خریدم میشینم پشت فرمون🤪

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
میشه بگین چیه ؟

یادم نیس اونی ک من پیگیری کردم کدملی اس میدادی میگف ب پست تحویل شده یا نه چاپ شده یا نه و.... ولی الان برو این سایت https://najatracking.post.ir/ گواهینامه رو انتخاب کن کدملی ات رو بزن اگ چاپ شده باشه و تحویل پست شده باشه میگ بهت کجاست و....

😪بهم ماشین نمیده که فقط چند بار تو بیابون و اینا نشستم پشت فرمون🤦‍♀️

کار درستی میکنه تو خلوتی یکی دو ماه لا اقل هر روز باید بشینی بعدش کم کم طوری ک تا بیاد بری تو شهر ۵ ۶ ماه بشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز