2777
2789
عنوان

گواهی نامه

715 بازدید | 16 پست

سلام . شما کی گواهینامتون اومد ؟ 

من ۳۰ شهریور امتحان شهری رو قبول شدم و بردم اموزشگاه تا کارای صدور گواهی نامم انجام شه .

الان نزدیک ۳ ماهه هنوز گواهی نامه به دستم نرسیده . زنگ میزنم اموزش رانندگی میگن صبر کن هنوز دیر نشده 

برای شما کی اومد ؟ اینکه هنوز به دستم نرسیده طبیعیه ؟

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂من دلم میخواد برم بیرون بابام میگه تا گواهی نامت نرسیده جرئت نمیکنم بهت ماشین بدم

منم اولا همسرم همینو میگفت😁الان با این قیمت ها و گرونی ماشین میترسم پشت فرمونش بشینم یه وقت به یه جا بزنم،واسه همین تعارف هم که میزنه بیا بشین خودمو میزنم به نشنیدن😅انشاالله واسه خودم یه ماشین خریدم میشینم پشت فرمون🤪

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
میشه بگین چیه ؟

یادم نیس اونی ک من پیگیری کردم کدملی اس میدادی میگف ب پست تحویل شده یا نه چاپ شده یا نه و.... ولی الان برو این سایت https://najatracking.post.ir/ گواهینامه رو انتخاب کن کدملی ات رو بزن اگ چاپ شده باشه و تحویل پست شده باشه میگ بهت کجاست و....

😪بهم ماشین نمیده که فقط چند بار تو بیابون و اینا نشستم پشت فرمون🤦‍♀️

کار درستی میکنه تو خلوتی یکی دو ماه لا اقل هر روز باید بشینی بعدش کم کم طوری ک تا بیاد بری تو شهر ۵ ۶ ماه بشه