2777
2789
عنوان

مادر بودن

152 بازدید | 19 پست

سلام ... بیاید اینجا از مادر بودن حرف بزنیم

مادر بودن چه حسی داره؟ وقتی واژه مادر رو میشنوید یاد چه چیزی می افتید ؟

چطور توصیفش می کنید ؟

اولین بار چه زمانی از اعماق وجودتون حسش کردین؟

امضام👇👇👇

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به احترام اونایی که هنوز مادر نشدن و آرزوشو دارن چیزی نمیگم

الهی خدا به همه ببخشه این نعمتشو ،هر کی که آرزو داره زودتر

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اگه به گذشته برگردید دوباره مادر شدن رو انتخاب میکنید؟

با تموم سختی هایی ک طی این 15 ماه کشیدم بله ... 

ی لبخند نوزادم می ارزه ب همه چی

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
اگه به گذشته برگردید دوباره مادر شدن رو انتخاب میکنید؟

بله ولیییی مادری سختترین کار دنیاست خییلیی سخته یا شاید بچه های من زیاد اذیت میکنن نمیدونم

دلم برات تنگ شده حسین

مادر عزیزم ب راستی تو کیستی؟

آدمیزادی؟فرشته ای؟یا که بهترین خلق خدا؟

یا شایدم فرشته ای در نقش آدمی؟

آخر مگر میشود یک نفر...

این همه از خود گذشتگی کند برای من...

بخدا این واژه ها برای توصیف ارزشت ناچیزاند...

مرا ب کعبه چه حاجت ؟؟؟

طواف میکنم چون تویی را ...

که برای لمس دستانت هم وضو باید گرفت...

سلامتی همه مادرها♡♡♡

فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و       سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂  آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂

این شعرو همینجوری خودم ب ذهنم رسید برا مادرم که نور دوتا چشمامه نوشتم

فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و       سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂  آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂
2790
2778
2791
2779
2792