2777
2789
عنوان

مادر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 19 پست
علتش چیه؟ چی باعث میشه که آدم بخواد اینهمه سختی رو تحمل کنه و حتی ازش لذت ببره؟

عشق ب فرزندم ... نمیدونی وقتی الان ک دراز کشیدم ... داره دست و پاشو میکوبه ب زمین و منو نگا میکنه و میخنده چ لذتی داره ... تولبد صدا میکنه تا نگاش کنم 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

یه سوال متفاوت ...با دیدن چه چیزی یاد مادر بودن می افتین ؟ میتونه یه شی کاملا بی ربط باشه مثلا یه لیوان آب ، یه گلدون ، یه منظره ، یه شخص ، یه رنگ ، یه شی

فرض کنید مفهوم مادر بودن تو یه شی مجسم بشه ، اون شی برای شما چیه ؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عشق فقط عشق مادر ب فرزند بقیه اش تاثیرات هورمونیه.جیگرگوشه من الان کنارم خوابه نمیدونی ریتم نفس هاش چجوری آدرنالین خونم رو بالا میبره

فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و       سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂  آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂