2777
2789
عنوان

ختم دعای معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 4297 بازدید | 501 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

امروز خوندم ب نیت سارا. انشا.. ک ب حاجت دلشون برسن. بچه هامی برامنم دعاکنید حالم خیلی بده دعاکنیدتاآخرچله حاجتموبگیرم. بابامووشوهرم آشتی کنن دیگه خستمممم😭

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
امروز خوندم ب نیت سارا. انشا.. ک ب حاجت دلشون برسن. بچه هامی برامنم دعاکنید حالم خیلی بده دعاکنیدتاآ ...

عزیزه دلمی ان شالله که زود رابطشون خوب شه 🌹

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
خداروشکر عزیزم.چ خبر خوبی دادین.🌹

مرسیی 😍😍 واقعا معجزه خدا بود .... چون یکیشون اسم داشتن و ۷۰ درصد ریه اش درگیز بود هیچکس امید به خوب شدنش نداشت سه تا بچه کوچیک داشت... ولی خداروشکز الان  حالش خوبه ...

روزه هجدهم   دعای معراج 

به نیت ارام خوانده میشود ان شالله که به حاجت و نیت  قلبی خودش برسه و دست پر از این ختم بره الهی امین 🙏🌹🌹

@ارومم  

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
روزه هجدهم   دعای معراج  به نیت ارام خوانده میشود ان شالله که به حاجت و نیت  قلبی خو ...

اشتباهی نوشتم روز بیست و دوم

مرسیی 😍😍 واقعا معجزه خدا بود .... چون یکیشون اسم داشتن و ۷۰ درصد ریه اش درگیز بود هیچکس امید ...

خدایا شکرت ان شالله که همه یکی یکی بیان بگن ب مراد دلمون رسیدیم و معجزه دیدیم 

۲۳_فرشته ۱۰٫۱۸

۲۴_مریم فرمانی ۱۰٫۱۹

۲۵_پرستو (parasto76). ۱۰٫۲۰

۲۶_بهار (bahar123). ۱۰٫۲۱

۲۷_حلما (تمشکی). ۱۰٫۲۲

۲۸_فرشته (فری جون ). ۱۰٫۲۳

۲۹_ساجده (delaram2215) ۱۰٫۲۴

۳۰_فریبا (مهدی -ایدا ). ۱۰/۲۵

۳۱_ سحر (امیتیپ). ۱۰٫۲۶

۳۲_هلنا ۷۱۱۳ ۱۰٫۲۷

۳۳_فاطمه (دلااااارا ). ۱۰٫۲۸

۳۴_اسرا (esraa). ۱۰٫۲۹

۳۵_فرشته ۵۰۸. ۱۰٫۳۰

۳۶_ مریم (mohebmolaali). ۱۱٫۱

۳۷_نگار (هفتاد). ۱۱٫۲

۳۸_معصومه ۱۱٫۳

۳۹_فاطمه (دختر دلشکسته). ۱۱٫۴

۴۰_پریماه ۲۶. ۱۱٫۵

التماس دعا 🙏

روزه ۲۳ دعای معراج 

به نیت فرشته  خوانده میشود ان شالله که به حاجت و نیت  قلبی خودش برسه و دست پر از این ختم بره الهی امین 🙏🌹🌹