2777
2789
عنوان

ختم دعای معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 4297 بازدید | 501 پست

روزه نوزدهم  دعای معراج 

به نیت اطهر  خوانده میشود ان شالله که به حاجت و نیت  قلبی خودش برسه و دست پر از این ختم بره الهی امین 🙏

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روزه بیستم دعای معراج 

به نیت پرستو  خوانده میشود ان شالله که به حاجت و نیت  قلبی خودش برسه و دست پر از این ختم بره الهی امین 🙏

دوستای عزیزم خوشحالم که تا الان با هم این دعای ور فضیلت رو خوندیم ان شالله که تو زندگیتون تاثیرای مثبت داشته باشه  و ب حاجتاتون برسید اگه هم نوبتتون شد ممکنه کسی فراموش کرده باشه رو تایم بخونه حلالش کنید ک اگه شما هم  دیر خوندید حلالتون کنن تا الان هم نصفه ختم رو رفتیم 🌹

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

سلام روز بیستم ختم هستیم 

انشالله ک هممون دست پر از این ختم بریم و حاجت روا بشیم

تا روزششم اعلام کرده بودم ک براتون خوندم انشالله ک حاجت روا باشین 

روز ۷-۸-۹-۱۱-۱۴ دوستان عزیزم رسپینا فاطمه خ سارا ساناز فاطمه س حلال کنید چون سر روز خودتون نشد ک بخونم

مابقی روز های ۱۰-۱۲-۱۳-۱۵-۱۶-۱۷-۱۸-۱۹ سر روز خودتون تونستم بخونم انشالله شما هم حاجت روا باشین

من تو دفترم اسامی همه شما بزرگوارن نوشتم و علامت میزنم 

اگر هر روز اینجا آنلاین نمیشم سرم خیلی شلوغه

با این ک همزمان صوتی دعا رو هم گوش میدم همزمان با خوندن اما بازم اگر در تلفظ احیاناً اشتباهی رخ داده 

خواهش میکنم حلال کنید

امروز روز بیستم ب نیت پرستوی عزیزم خونده شد انشالله ک حاجت روا باشین وب خواسته قلبیتون برسین 

بچه ها من کنار این ختم چند تا ختم دیگ هم برداشتم برای همین چند روز نرسیدم دعای دوستان ک نام بردم بخونم حلال کنید خواهش میکنم

من ازتون میخوام ب آبروی حضرت فاطمه هنگام نمازتون 

من رو هم دعا کنید (مریم ش)دعا کنید برام انشالله گره از کار منم باز بشه و مورد لطف خدا و عنایت ائمه قرار بگیرم.انشالله 

🌹دعا کنید از خدا بخواین من با فرد شایسته و صالح(همسر الهی) ازدواج کنم امسال انشالله🌹

سلام انشالله که به حق خانم فاطمه زهرا همه دست پر از این ختم بیرون بریم و همه حاجت روا باشن دوستان لطفا حلال کنید من یک مشکل برام پیش اومد و  روز ۱۸ و ۱۹ رو امروز خوندم لطفا حلال کنید ممنونم ازتون 

سلاااام .... منم چند شب نتونستم سر ساعت ۱۲ بخونیم ولی هر روز خوندم منم حلال کنید .... میخواستم بگمم من نیتم براورده شد من این چله به نیت سه تا از  اقوامون که مریض کرونایی بودن و بیماری زمینه ای داشتن و اصلا حالشون خوب  نبود برداشتم .... یکی از مریضامون چند ثانیه حتی  مرد  و دیگه نفس نمیکشید ولی خدا بهمون لطف کرد و زندگی دوباره بهش داد  هر سه تا بیماری زمینه ای داشتن و توی ای سی یو بودن ولی خداروشکر الان حالشون خوبه از بیمارستان مرخص شدن 😍😍

سلاااام .... منم چند شب نتونستم سر ساعت ۱۲ بخونیم ولی هر روز خوندم منم حلال کنید .... میخواستم ...

خداروشکر خوشحال شدم تنشون همیشه سالم باشه 

سلام انشالله که به حق خانم فاطمه زهرا همه دست پر از این ختم بیرون بریم و همه حاجت روا باشن دوستان لط ...

۱۸که نوبت من بود مشکلی نداره 

روزه ۲۱دعای معراج 

خوانده میشود به نیت سارا ان شالله که به حاجت خودش برسه و هر چه زودتر خونه دار شه الهی امین 🙏🌹

روزه ۲۱دعای معراج  خوانده میشود به نیت سارا ان شالله که به حاجت خودش برسه و هر چه زودتر خونه د ...

دوست عزیزم انشاءالله ب حرمت خانم فاطمه زهرا حاجت روا بشین التماس دعای فراوان