2777
2789
عنوان

ختم دعای معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 4297 بازدید | 501 پست

@rpsb  

سلام دوست گلم که تو ختم دعای معراج تو تاپیک شفاعتی بودین ختم ب اینجا منتقل شد اگه دوس داشتین اینجا باشین تا ادامه بدیم و با هم شروع کنیم 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسمم زهراست به نیت سلامتیم و آبروم عزتم و قبول شدن خودمو همسرم تو آزمون و اینکه تا همیشه کنار هم خوش ...

نوشتم عزیزم خوشحال شدم اومدید شروعش تگتون میکنم 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

تا الان 24نفر جمع شدیم  16نفر دیگه مونده اگه کسی هم هست تو خانواده دوس داشتن شرکت کنن بشون بگید 🌹😘

منم می خونم. فقط تا چند روز باید بخونیم؟ اسمم ارام 

هر روز ب مدت چل روز  چل نفرمون تکمیل شن  شروع میکنیم  هر روز ب نیت یه نفر دعا خونده میشه  تکمیل شدیم و دعا شروع شده تگتون میکنم ولی تاپیک و ذخیره کنین 

هر روز ب مدت چل روز  چل نفرمون تکمیل شن  شروع میکنیم  هر روز ب نیت یه نفر دعا خونده م ...

ممنونم. من همه جور ختمی برداشتم حالا یا به حاجتم رسیدم یا اگه نرسیدم حداقل به ارامش رسیدم‌ولی تا حالا اصلا به ذهنم نرسیده بود ختم دعای معراج بردارم با اینکه این دعا رو خیلی دوست دارم

ممنونم. من همه جور ختمی برداشتم حالا یا به حاجتم رسیدم یا اگه نرسیدم حداقل به ارامش رسیدم‌ولی تا حال ...

اره من اگه هم ب حاجتم نرسیده باشم خیلی حس خوب ازش گرفتم خیلی این دعا رو دوس دارم قبلا هم ختمش رو گذاشتم 

چنتا از دوستان هم ب حاجتشون رسیدن 

ممنون گلم. محبت کردی صدام کردی. ان‌شاءالله حاجت روا بشی. 💐 منم رسپینا🙋‍♀️

خواهش میکنم ان شالله حاجت روایی همه 🌹