niloofar8012 مدیر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 338 عنوان مرگ | مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 91 پست بچه ها مرگ یا زندگی بادلیل؟ چه مرگی؟(تصادف و..)چه زندگیی دارین؟(تلخ یاشیرین) یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه 1399/09/22 | 15:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلونه۹۷ عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 9977 واقعا آدم از دل کسی خبر نداره خدا گناهشو ببخشه من میگم اصلا شاید یه درصد احتمال داشته باشه کار شوهرش باشه،آخه یه زن شاید اگه قرص میخورد میگفتیم ممکنه،اما اینکه بره خودش رو دار بزنه بیشتر کار مردا ست.
niloofar8012 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 338 بچها لطفا برای مادرشوهر خواهرشوهرم دعا کنید دوتا داداش مجردشو پشت سرهم ازدست داد یکیش پناه پیش یکیشم ... ان شاالله حال دل خواهر شوهرت خوب شه واسه اعضای خانوادش هم بنظرم راحت شدن باور کن اجی یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه
mamanhelmajooooon عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 1383 ان شاالله حال دل خواهر شوهرت خوب شه واسه اعضای خانوادش هم بنظرم راحت شدن باور کن اجی عزیزم مادرشوهرش سکته کرده بنده خدا دوتا داغ پشت هم تجربه کرده
فلونه۹۷ عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 9977 [QUOTE=168241064]خداکنه خوب بزرگ بشن اگه دختر باشن بدتر درد میکشن خداکنه پسر باشن😞🙏[/QUOپسیه دختر یه پسر😖 پسره از ترس رفته بود قایم شده بود تا کلی وقت دنبالش میگشتن. دختره هم اورده بودن پیش خواهرم،میگفت از گریه و ترس ،نفس نفس میزده 😭
zizigoloyi عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 264 بچها لطفا برای مادرشوهر خواهرشوهرم دعا کنید دوتا داداش مجردشو پشت سرهم ازدست داد یکیش پناه پیش یکیشم ... ای وای لعنت به این دنیا😔😔😔ان شالله که خوب بشن
mamanhelmajooooon عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 1383 ای وای لعنت به این دنیا😔😔😔ان شالله که خوب بشن ممنونم عزیزم خدا کنه
zizigoloyi عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 264 من میگم اصلا شاید یه درصد احتمال داشته باشه کار شوهرش باشه،آخه یه زن شاید اگه قرص میخورد میگفتیم ممک ... اونمجلو چشم بچه هاش آخه
niloofar8012 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 338 [QUOTE=168241064]خداکنه خوب بزرگ بشن اگه دختر باشن بدتر درد میکشن خداکنه پسر باشن😞🙏[/QUOپس یه دخت ... طفلکیا خدا پشت وپناهشون باشه ان شاالله🙏😞 یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه
فلونه۹۷ عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 9977 عزیزم مادرشوهرش سکته کرده بنده خدا دوتا داغ پشت هم تجربه کرده خدا کمکشون کنه،خدا به داد دلشون برسه، داغ جوون خیلی سخته اونم دوتا داغ پشت سرهم.عزیزم علت مرگشون چی بوده؟
فلونه۹۷ عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 9977 اونمجلو چشم بچه هاش آخه انگار ساعت ۳شب اتفاق افتاده، چون شوهر آبجیم میگفت ساعت ۶که امبولانس و پزشک اومده بوده گفتن دوسه ساعته که تمام کرده😖
mamanhelmajooooon عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 1383 خدا کمکشون کنه،خدا به داد دلشون برسه، داغ جوون خیلی سخته اونم دوتا داغ پشت سرهم.عزیزم علت مرگشون چی ... باورت میشه الکی الکی اولیه رو میبرم بیمارستان فک کنم جاییش درد میکرده میمیره دومیم با هم زندگی میکردند از تنهایی انقد غصه خورده حالش بد میشه میبرنش بیمارستان همینکه دستگاهارو میبینم فوت میکنه خواهرش که میشه مادر شوهر خواهرشوهرم خبر ندارن امروز خاکش میکنن بهش گفتن فردا خاکش میکنن
zizigoloyi عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 264 انگار ساعت ۳شب اتفاق افتاده، چون شوهر آبجیم میگفت ساعت ۶که امبولانس و پزشک اومده بوده گفتن دوسه ساعت ... وای خدا تصورشم سخته 😔😭
فلونه۹۷ عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 9977 باورت میشه الکی الکی اولیه رو میبرم بیمارستان فک کنم جاییش درد میکرده میمیره دومیم با هم زندگی میکر ... خدا بهشون صبر بده،روح اون دو مرحوم هم شاد باشه، خواهرشونم خدا شفاه بده انشاالله.
چانبک عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 5426 آخه چرا ؟واقعا اینایی که تصمیم به خودکشی میگیرن ،واقعا چطوری فکرمیکنن ؟چه جراتی دارن؟ یه خانم همسایه ... خب اونا دیگه زنده مرده برلشون فرقی نداره و میگن بمونم این دنیا زجر بکشم که چی بشه😬ولی من نگفتم میخوام خودکشی کنم منظورم این بود که خودکشی آگاهانه رو بیشتر از مرگ ناگهانی که مثلا تصادف کنی یا سکته کنی بمیری دوست دارم بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
فلونه۹۷ عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 9977 خب اونا دیگه زنده مرده برلشون فرقی نداره و میگن بمونم این دنیا زجر بکشم که چی بشه😬 ولی من نگ فتم می ... . آخه بدبختی اینجاس که میگن با خودکشی آدم راحت نمیشه وتازه اول زجر و عذاباش هست میگن خدا از گناه خودکشی نمیگذره