2777
2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 91 پست
واقعا آدم از دل کسی خبر نداره خدا گناهشو ببخشه 

من میگم اصلا شاید یه درصد احتمال داشته باشه کار شوهرش باشه،آخه یه زن شاید اگه قرص میخورد میگفتیم ممکنه،اما اینکه بره خودش رو دار بزنه بیشتر کار مردا ست.

بچها لطفا برای مادرشوهر خواهرشوهرم دعا کنید دوتا داداش مجردشو پشت سرهم ازدست داد یکیش پناه پیش یکیشم ...

ان شاالله حال دل خواهر شوهرت خوب شه واسه اعضای خانوادش هم بنظرم راحت شدن باور کن اجی 

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=168241064]خداکنه خوب بزرگ بشن اگه دختر باشن بدتر درد میکشن خداکنه پسر باشن😞🙏[/QUOپس

یه دختر یه پسر😖  پسره از ترس رفته بود قایم شده بود تا کلی وقت دنبالش میگشتن. دختره هم اورده بودن پیش خواهرم،میگفت از گریه و ترس ،نفس نفس میزده 😭

[QUOTE=168241064]خداکنه خوب بزرگ بشن اگه دختر باشن بدتر درد میکشن خداکنه پسر باشن😞🙏[/QUOپس یه دخت ...

طفلکیا خدا پشت وپناهشون باشه ان شاالله🙏😞

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
خدا کمکشون کنه،خدا به داد دلشون برسه، داغ جوون خیلی سخته اونم دوتا داغ پشت سرهم.عزیزم علت مرگشون چی ...

باورت میشه الکی الکی اولیه رو میبرم بیمارستان فک کنم جاییش درد می‌کرده میمیره دومیم با هم زندگی میکردند از تنهایی انقد غصه خورده حالش بد میشه میبرنش بیمارستان همینکه دستگاهارو میبینم فوت می‌کنه خواهرش که میشه مادر شوهر  خواهرشوهرم خبر ندارن امروز خاکش میکنن بهش گفتن فردا خاکش میکنن

باورت میشه الکی الکی اولیه رو میبرم بیمارستان فک کنم جاییش درد می‌کرده میمیره دومیم با هم زندگی میکر ...

خدا بهشون صبر بده،روح اون دو مرحوم هم شاد باشه، خواهرشونم خدا شفاه بده انشاالله.

آخه چرا ؟واقعا اینایی که تصمیم به خودکشی میگیرن ،واقعا چطوری فکرمیکنن ؟چه جراتی دارن؟ یه خانم همسایه ...

خب اونا دیگه زنده مرده برلشون فرقی نداره و میگن بمونم این دنیا زجر بکشم که چی بشه😬

ولی من نگفتم میخوام خودکشی کنم منظورم این بود که خودکشی آگاهانه رو بیشتر از مرگ ناگهانی که مثلا تصادف کنی یا سکته کنی بمیری دوست دارم

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
خب اونا دیگه زنده مرده برلشون فرقی نداره و میگن بمونم این دنیا زجر بکشم که چی بشه😬 ولی من نگ فتم می ...

.          

آخه بدبختی اینجاس که میگن با خودکشی آدم راحت نمیشه وتازه اول زجر و عذاباش هست میگن خدا از گناه خودکشی نمیگذره