2777
2789

خانما امروز فهمیدم کرونا دارم😔

عصراسکن ریه دارم

اولا دعا کنید ریه هام مشکل نداشتهذباشه

دوتا بچه سه و یک ساله دارم

دخترم دوروز تب کرد خوب شذ

فقط مدفوع شون سبزه و شبها بدمیخوابن

حالا منی ک کرونا دارم چکارکنم با این دوتا همیشه هم باید کنارمون باشن

خیلی اعصابم خرده😭😭

ایشاله که چیزی نیست

اگه راه حلی دارین بگین منم بدونم 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گرفتم بچه كوچك هم داشتم،بچه م هم دو روزي در حد خيلي كم ابريزش داشت و ي ذره كسل بود و خداروشكر بعدش خوب شد و همش هم كنارمون بود 

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
داخل خونه ماسک بزن پنجره باز بزار هوا عوض بشه داخل یه اتاق همه باهم نخوابید   دم نوش   ...

آخه شوهرمم داره اینام کوچیک گس کجا بخوابونم

هوام سرده پنجره نمیشه باز کرد😑

عزیزم بر فرض که ریه هاتم درگیر باشه، چیزی نیست که. خوب میشی.

من و مامانم گرفتیم.

ببین تا جایی که میتووووونی آب بخور، آویشن فراواااان دم کن بخور، آب هویج، آب لیموشیرین و پرتقال (لیموش بیشتر باشه)، شلغم نیمه پخته، سوپ، آب ماهیچه، قرص مولتی ویتامین تقویتی با تجویز پزشک، قرص جوشان ویتامین سی، اینا رو مرتتتتب بخور.

در مورد نوزادت اطلاعی ندارم. از متخصص بیماریهای عفونی سوال کن

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

جایی که استراحت میکنی باید دو تا نکته را رعایت کنی: حتما باید روزی دو سه بار تهویه بشه هوا. با باز کردن پنجره.

امااااا سوز هم بهت نخوره. و جات باید گرم باشه

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
عزیزم بر فرض که ریه هاتم درگیر باشه، چیزی نیست که. خوب میشی. من و مامانم گرفتیم. ببین تا جایی که م ...

مرسی ازین توصیحات💙

شماره تون درگیر بود؟ 

من تنگی نفس و سرفه هم دارم با سردرد

الان خوب شدید؟

مرسی ازین توصیحات💙 شماره تون درگیر بود؟  من تنگی نفس و سرفه هم دارم با سردرد الان خوب شدید؟

بله درگیر شده بود

خیییییلی رعایت کردیم از لحاظ خوراکی. 

به لطف خدا بله بهتریم. اما خب هنوز سرفه خشک دارم.

آب فراوان به خصوص آب گرم، دمنوش آویشن فراوان، سوپ، شوربا، شلغم نیمه پخته، آب هویج، آب لیموشیرین و پرتقال، مولتی ویتامین خارجی، ویتامین سی قرص جوشان، شربت سینه، دمنوش چهارتخم، مغزیجات، آب ماهیچه