2777
2789
عنوان

کرونا روی برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 59 پست
خب دست تنها نیست عزیزم من کاملا اسی رو درک میکنم بالاخره برنج باید شسته بشه تو سینک و هی اب میپاشه ...

عزیزم زیادی حساس هستین.. اصلا کرونا در این حد نیست.. شما اینجوری هی ضد عفونی میکنید میکروب های مفید هم از بین میرن... 

من خودم اصلا این کارا رو نمیکنم... مثلا خرید میکنم میوه و سبزی و مواد شوینده اینا همه رو میزارم تو سینک میشورم جا میدم بعد برای برنج عین قبل رفتار میکنم... خداروشکر یک بار کرونا گرفتم از مواد غذایی الوده نبود شوهرم مجبگرشون کردن ساعت بزنن سر کار باید ماسک یکی یکی در میاوردن از اونجا گرفت خب الوده شدیم وگرنه این رگش ضد عفونی کردن ک میگم برای ما جواب داد و الوده نشدیم. برنج اصلا الوده نیست دوستای گلم.. چون داخل گونی هست و اینکه این برنجا ما قبل کرونا هستن نه مال الان.. نهایت گونیش الوده هست

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه سینک و چرا بشوری خانومی انقد خودتو عذاب نده اون برنجم با دستگاه میره داخل گونی

آخه میترسم با شستشو عوض کردن آب برنج کرونایی بشه ماتاسفانه خیلی وسواس دارم این همه گفتم زودتر بخره تا برنج داریم کوتاهی کرد تازه خرید الان دیگه برنج از قدیم ندارم

چون من زیاد دستمو میشورم اونم به مدت زیاد هم تا سینکو نشورم آروم نمیشم بعد از گازمم بدم میاد روش قاب ...

شما خیییلی حساس شدی خیییلی

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
دلم صاف نمیشه همیشه حداقل وقتی برنجمون نصف بود میخریدیم میزاشتم باشه الان انقدر همسرم دیر خرید برنجم ...

بذار دو هفته بمونه اگر خیلی حساسی،این برنج ها معمولا از مدت ها قبل تو کیسه پر میشن دیگه خود برنج الوده نیست اما اگر منظوت اینه لبه کیسه رو که پاره کردی برنجو خالی کنی برنح به قسمت لبه گونی برخورد کرده و الوده شده؟سری بعد هر چیزی رو که میخوای این مدلی از جاش خالی کنی اون قسمتی که میخوای ببری رو از قبل حسابی الکل بزن بذار خشک شه بعد ببر و محتویات توش رو خالی کن،امیدوارم خوب توضیح داده باشم،من خودم ته وسواسم که به نظرم در این شرایط کاملا به جا هست

آره متاسفانه داره از کرونا هم میگذره من تمام دستم زخم میشه خون میاد هیچ کس هم درک نمیکنه فقط دعوام م ...

منم دقیقا همینطوری شدم

همه هم بهم میخندن😔

مثلا میترسم دست به دستگیره ماشین یا خود ماشین بزنم 

یا خونه کسی برم میترسم بشینم

بذار دو هفته بمونه اگر خیلی حساسی،این برنج ها معمولا از مدت ها قبل تو کیسه پر میشن دیگه خود برنج الو ...

ممنونم از درکت قربونت برم متاسفانه برنج مصرفی ندارم همیشه زودتر میخریدیم میذاشتم میموند الان من موندم با یه برنج که نمیشه مصرف کرد☹بله اصلا فکرم به الکل زدن لبه ی گونی نبود آخه مادرم کمک کرد یادم نبود

منم دقیقا همینطوری شدم همه هم بهم میخندن😔 مثلا میترسم دست به دستگیره ماشین یا خود ماشین بزنم  ...

وای تو رو خدا بیا باهم دوست بشم عین عین من 😭😭

من اولا تو ماشین اصلا دست نمیزدم همسرم باز میکرد ماشینو از وقتی فهمیدم خریدارد میزاره پایینه صندلی دیگه همونم نمیرم خونه مادرشوهرمم پام بریده شد از بس هی دیدم اینکارو میکن و اونکارو میکنن دیوونه شدم به قرآن😭همشم سرش ا همسرم دعوا داریم دیشب بعد کلی وقت رفتم خونشون اومدم خونه حالم بد بود همش میگم کرونا میگیریم گرفتیم اصلا یه وضعی هیچ کس درکم نمیکنه

ممنونم از درکت قربونت برم متاسفانه برنج مصرفی ندارم همیشه زودتر میخریدیم میذاشتم میموند الان من موند ...

برنج یک کیلویی گلستان از سوپری بگیر که راحت میتونی نایلونشو بشوری فعلا