2777
2789
عنوان

کرونا روی برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تو رو خدا بیا باهم دوست بشم عین عین من 😭😭 من اولا تو ماشین اصلا دست نمیزدم همسرم باز میکرد ما ...

حتما عزیزم منم دنبال یه همدرد مثل خودم میگشتم

من تک تک حرفاتو میفهمم

در هفته دو‌شب شوهرم شبکاره و من مجبورم برم خونه مامانم. باورت میشه تا میرسیم باید دمپایی تمیز بپوشیم و به هیچ وجه رو فرش و موکت نریم یراست حمام بعدش با وایتکس یا الکل بیفتم به جون کلید پریز و دستگیره در و ساکم

بعد حمومم کل حمومو میزنم و دمپایی هامون و ...😔😔

گوشی ها هم با پد الکلی

اگه شوهرم مستقیم بره رو فرش عزا میگیرم😭

نه منظورم برای امروز و فرداست اگر نمیخوای اون برنج رو فعلا مصرف کنی،

همینطوری همش دعوامون میشه اینو بشم که...نمیدونم بخدا اگه به خودم بود که کلا از همونا میخریدم الانم نمیدونم چطوری بهش بگم...

افسردگی گرفتم پنیک گرفتم وسواسم بهش اضافه شد هیچ کس درکم نمیکنه

حتما عزیزم منم دنبال یه همدرد مثل خودم میگشتم من تک تک حرفاتو میفهمم در هفته دو‌شب شوهرم شبکاره و ...

واییی کاملا میفهممت منم بخاطره همین اصلا خونه مامانمم نمیرم میگم تو بیا اونم بهش گفتم تو رو خدا جایی نو ماسو بزن پاهاشونو تو حیاط میشورن بخاطره من پیاده میان تا جاییی نشینن اصلا نمیدونی وقتی خرید میکنم عزا میگیرم یبار انقدر یه پاکت آبمیوه رو شسته بودم توش مایع رفته بود انداختم دور بستنی شسته بودم نفوذ کرده بود انداختم دور از ترسم کره بسته بندی مثل پنیر میخریدم ۳۵تومن😭 تا راحت شسته بشه حتی با ماشین دیگه هیچ جا نمیرم اگه چیزی بخرم حتما باید بشورم نشه ۲۰ روز میزارم کنار خیالم راحت بشه همش یکاریو تکرار میکنم واسه تمیز کرد و ضدعفونی کردن بسته نوار و پوشک همه ارو الکل میزنم میزارم یه جای مخصوص طبقه بالای خونم بعدم واسه مصرفش اگه صبر نکنم بسته اشو با کلی وسواس درمیارم میندازم دور چیزای توشم همینطوری جایی خالی میکنم تمیز باشه بعد دستامو میشورم بعد وسیله هارو برمیدارم خونه مادرشوهرم میرفتم همه لباسارو عوض میکردم میشستم ولی دیشب دیگه ان۳در گریه کردم که نگو همسرم میگه خونه مامانم کرونا نداره لباس بچه ارو عوض نکن...منم دیدم بچه ارو بغل کردن راه رفته چه فایده داره عوض نکردم گریه هم میکرد تب داشت بخاطره دندونش بعد دیدم دلم نمیگیره دست و صورتشو شستم لباساشو عوض کردم ولی خب تو خونم راه رفت بچه که نمیفهمه انقدرم بهم تیکه انداختن...اعصابم خرده دستشوییم تو حیاط بدم میاد برم دستشویی چون با کفش میایم تو حیاط بلاخره من دمپایی میپوشم میریم تو دستشویی خدانکنه دستم اشتباهی بخوره ته شلنک دستشویی که زمین افتاده زار میزنم میام میرم لباسامو عوض میکنم خودمم دوش میگیرم

واییی کاملا میفهممت منم بخاطره همین اصلا خونه مامانمم نمیرم میگم تو بیا اونم بهش گفتم تو رو خدا جایی ...

این داستانا رو منم دارم بسته نوار بهداشتی رو شستم اب رفت توش اونایی که خیس شد انداختم بقیشو اتو کردم اگر ویروس داره با گرما بره،سس کجاپ رو اب رفت توش انداختم،خیلی اصراف شده این مدت  به خاطر شستن وسایل متاسفانه کارخونه ها هم بسته بندیشون ضعیفه واقعا،الانم دیروز نوار بهداشتی خریدم گذاشتم تو حیاژ بمونه بعد الکل بزنم بازش کنم،منم تا دستمو نشورم به صورتم دست نمیزنم یا غذا نمیخورک راحتتر بگم قبل اینکه وارد اشپز خونه بشم حتی اگه بخوام اب بخورم قبلش دستمو میشورم میگم نکنه من ناقل بدون علامت باشم به شیر اب دست بزنم بعد خانوادم مریض شن خدایی نکرده،من از تو بدترم😂😂😂

این داستانا رو منم دارم بسته نوار بهداشتی رو شستم اب رفت توش اونایی که خیس شد انداختم بقیشو اتو کردم ...

منم عین عین خودتم ایت داستان سر دراز داره من که انقدر روم اثر گذاشته گاهی اشک میریزم😭