2777
2789
عنوان

کرونا روی برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا عزیزم برنج و ک ریختی تو قابلمه دستتو بشور تموم گرچه من دیگه ب برنج گیر نمیدم

من سختمه هر دفعه دستمو سینکو بشورم فداتشم میخوام ببینم چقدر میمونه که بزارم باشه بعد مصرف کنم

فداتشم واقعا سختمه هی بشورم دستمو سینکو بشورن

دارم میگم خیلی حساسی دیگه... اصلا نیازی نیست... دستت فقط بشور چرا باید سختت باشه دستت بشوری دست شستن ک سخت نیست

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
کیسه برنج دست نزن چنروزبعداستفاده کن. روی موادغذایی هم فقط چندساعت میمونه دکترا بارهاگفتن

من ریختمش تو سطل برنج از لب گونی بریدم ریختم تو برنج ۴شنبه شب

من سختمه هر دفعه دستمو سینکو بشورم فداتشم میخوام ببینم چقدر میمونه که بزارم باشه بعد مصرف کنم

دیگه سینک و چرا بشوری خانومی انقد خودتو عذاب نده

اون برنجم با دستگاه میره داخل گونی

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
دارم میگم خیلی حساسی دیگه... اصلا نیازی نیست... دستت فقط بشور چرا باید سختت باشه دستت بشوری دست شستن ...

خب دست تنها نیست عزیزم

من کاملا اسی رو درک میکنم بالاخره برنج باید شسته بشه تو سینک و هی اب میپاشه اینور و اونور 

بعدش باید همه ی اینارو ضدعفونی کرد

دارم میگم خیلی حساسی دیگه... اصلا نیازی نیست... دستت فقط بشور چرا باید سختت باشه دستت بشوری دست شستن ...

چون من زیاد دستمو میشورم اونم به مدت زیاد هم تا سینکو نشورم آروم نمیشم بعد از گازمم بدم میاد روش قابلمه رو بزارم آب قابلمه هم بریزه جایی بدم میاد متاسفانه از وقتی کرونا اومده وسواس شدم

تو هم مثل من وسواس کرونا داری😭😭😭 من دستام دیگه تاول زده بخدا

آره متاسفانه داره از کرونا هم میگذره من تمام دستم زخم میشه خون میاد هیچ کس هم درک نمیکنه فقط دعوام میکنن یا مسخره ام میکنن