یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی... تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی... بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای... حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی... خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
واااای چرا آخه؟عزیزم اصلااااا نترس سزارین عاااالیه عاااالی قشنگترین و راحت ترین زایمان .من انقد بهم خوش گذشت دوس دارم باز برگردم به اون روز .هیچی از زایمان نفهمیدم به خدا 😍
این ماهای آخر سوره انشقاقو بخون زایمانت به راحتی آب خوردن انجام میشه
شما باز خوبه استرس سزارین داری من چی بگم قانون شده اولین بچه باید طبیعی ب دنیا بیاد😥با اینکه بیمارستانم خصوصیه دکترمم خصوصیه.میخوام عوضش کنم واسه همین شاید یکی دیگه قبول کنه .
عزیزم اصلا نگران نباش هیچ مشکلی پیش نمیاد انشالله بچت سالم و سلامت به دنیا میاد. دعای سریع الاجابه بخون خدا راهو برات باز میکنه . برای سلامتی خودت و بچت صلوات میفرستم