2777
2789

دوستان من 27 سالمه دیشب سرگیجه شدید داشتم فشارم گرفتم 14 بود اصلا سابقه فشار بالا نداشتم خیلی نگرانم کسی تجربه مشابه داشته؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم یکبار دیگ از دست راستت بگیر ببین چنده ؟! اگ همین بود ی ذره اب لیمو بخور اگ نیومد پایین حتما بر ...

دوبار گرفتم عزیزم یکبار 14 بود یکبار 13.5، البته قضیه برا دیشب هست امروز نگرفتم 

منم همسن تو هستم قتدم یاخیلی میاد پایین جوری که بدنم میلرزه یاهم میره بالا

اصن یه وضعیه

فشارمم همش پایینه

عزیزم قلبت مشکلی نداره؟

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

منم همسن تو هستم قتدم یاخیلی میاد پایین جوری که بدنم میلرزه یاهم میره بالا اصن یه وضعیه فشارمم همش ...

نمیدونم فک نکنم! فشار پایین کمتر خطر داره نسبت به فشار بالا.... انشالله مشکل شماهم زودتر برطرف شه

نمیدونم فک نکنم! فشار پایین کمتر خطر داره نسبت به فشار بالا.... انشالله مشکل شماهم زودتر برطرف شه

آرع فشاربالا خیلی خطریه پیگیر باش حتما

همش فشارتوبگیر تویه هفته بعد برو دکتر ببین چی میگه

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز