2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭😭

328 بازدید | 25 پست

هیچکس هوامو نداره ..پری شدم حالم خیلی بد شده کمر درد شدید دارم قرص مسکن هم نیس بخورم ...معدمم خالی هیچی نخوردم هیچی دلم نمیکشه صبح اینقدر دردم شدید بود که گلاب به روتون حالت تهوع شدید گرفتم زرد آب بالا آوردم الانم دوستم یه برگه فرستاده براش بنویسم و اینا براش نوشتم و گفتم حالم بده ولی هیچی براش مهم نبود ..فقط گفت آخی همین 😢😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

:|   حالا صبر کن یه شکم بزایی  یه شوهر برج زهرمارم داشته باشی  (خدا نکنه ها) و پریود بشی...اونوقت که کار خونه و بچه داری هم داری دیگه برات مهم نیس برای کسی مهم نیستی

البته شوهر من خیلی گل و منطقی محض  شوخی😂

ممنون که اومدی پیشمون.  
مگه پدر و مادر نداری فدات بشم😭😭

نه گلم مادرم اینجا نیس نمیتونم بگم کجاست ولی براش مهم نیستم پدر هم نه ندارم ....همین دوستمو دارم که خیلی دوسش دارم ولی اون زیاد دوسم نداره

نه گلم مادرم اینجا نیس نمیتونم بگم کجاست ولی براش مهم نیستم پدر هم نه ندارم ....همین دوستمو دارم که ...

بگردم الهی 

خودت تنها زندگی می‌کنی؟؟؟😭😭

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

خب پریود شدی دیگه مام کسی هوامونو نداره خودمون قرصی چایی نباتی چیزی میخوریم خوب میشیم😐

نه والا  من مامانم اینقدر میاد هی حالمو می‌پرسه بهم قرص می ده بهم کیسه آب گرم میده 

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

اسی ی کیسه اب گرم بذار رو دلت بعدم بذحالت سجده بخواب دیدی بچه ها چجوری میخوابن سرشونو کج میکنن گوششونو میذارن رو زمین پاهاشون تو دلشون جمع میکنن اونطوری بعد دستاتم صاف بذار بغل پاهات و‌موز و چای نبات با دارچین زیاد بخور اینارو‌انجام بده انشالله ک بهتر میشی