2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 25 پست
نه والا  من مامانم اینقدر میاد هی حالمو می‌پرسه بهم قرص می ده بهم کیسه آب گرم میده

حالم خوب نیس هرچند دقیقه از شدت درد زرداب بالا میارم الان گلاب به روت باز بالا آوردم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم خوب نیس هرچند دقیقه از شدت درد زرداب بالا میارم الان گلاب به روت باز بالا آوردم 😔

ببین اگه توی خونتون زیره سبز دارین دم کن با نبات بخور و حوله گرم کن بزار رو شکمت بخدا تضمینی از هر مسکنی بهتره .اگه زیره نبود دارچین زنجبیل هم خوبه .اینا رو داشته باشین همیشه تو خونتون .بخدا هیچکس مث من درد نمی کشید روز ۶ تا شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ با ۴ ژلوفن استفاده میکردم بازم درد داشتم تا اینکه یه خانم مسنی بهم اینو‌گفت.  بخدا الان نمیفهمم کی پریود میشم همیشه زیره و دارچین و زنجبیل و نبات تو خونه دارم با کیسه آب گرم به محض اینکه حس میکنم نزدیک پریودم استفاده میکنم دیگه پریود میشم متوجه نمیشم این دردا بخاطر سردی هست سعی کن بیشتر گرمی جات بخوری این روزا

خدایا امضا قبلیم رو حذف کردم اینبار نا امیدم نکن ،بچم رو به تو سپردم سلامتیش رو از تو میخوام .دوستان سقط مکرر هستم لطفا برای سلامتی بچم اگه دوست دارید یه صلوات بفرستید ممنون .میخوام اتفاق های خوب بارداری فعلیم رو توی امضاء بنویسم که همش ناله و گلایه نباشه خدا رو شکر امروز ۴‌.۴ .۹۹ رفتم صدا قلبش رو شنیدم خدا رو هزار با شکر .لطفا دعا کنید غربالگری هامم خوب باشه ممنون .خداروشکر امروز ۹۹/۴/۳۱ رفتم سنوگرافی غربالگری خداروشکر خوب بود خدا کنه فردا که میرم آزمایش بدم جواب اونم خوب باشه دعا کنید برام.امروز5/5جواب آزمایشم دیدم خدارو هزار مرتبه شکر خوب بود‌.وای چه حس و حال قشنگی بود انگار یه بار سنگین رو از روی دوشم برداشتن .برای سنو گرافی آنومالی و آزمایشش دعا کنید اونا هم بخیر بگذره .خب امروز ۲۵ .۵ رفتم جواب آزمایش آنومالی رو گرفتم که خدا رو صد هزار مرتبه شکر خوب بود ولی باید سرکلاژ بشم و سنو آنومالی برم خدا کنه اونا هم به دعای شما دوستان خوب باشه.خداروشکر۶.۱۰ رفتم سنو آنومالی گفتن همه چی خوبه ممنون از دوستانی که دعا کردن یکم لکه بینی دارم که ان شاءالله اونم رفع بشه خیالم راحت بشه 

والا ب ما هم کسی نمیرسه

خودت باید ب خودت برسی

کنار بخاری دراز بکش و کمرتو گرم نگه دار

چای نبات غلیظ با زعفرون بخور

خرما اگ هست بخور

حلوا اگر حال داری درست کن بخور اگر حوصل نداری و تنهایی زنگ بزن یه غذای خوشمزه از بیرون سفارش بده

کار دوستتو هم امروز انجام نده

امروزو فقط واس خودت و رسیدن ب خودت نگه دار

افرین به مامانت 

تو اینجا هم هستی؟؟😆😂😂😂😂😂😂

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉

کمرتو با ی شال ضخیم ببند و بچسب به بخاری یا شوفاژ تا حسابی گرم بشی، دردت خیلی کمتر میشه. اگه آویشن دارید دم کن با نبات بخور 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

اون زردابه اسید معدته 

سعی کن چای،نوضابه قهوه مرکبات وچیزای ازش نخوری تا اسید معده نزنه بالا 

درضمن سعی کن مزاری معدتدخالی بمونه. 

چای ماسالا خیلی خوبه اگه میتونی بگیر بخور عالیه

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود