2777
2789
عنوان

خانومای باردار غذا چی چی میپزین؟

1030 بازدید | 55 پست

من چیزای چرا نمیتونم بخورم مثلا غذاهای سرخ شده

باقیمع و قورمه راحت ترم

ولی شوهرم خسته شده

چندروزپیش قیمه پختم چقدسلیقه گذاشتم خوب شه 

یهواومد فمیدم بدش اومد ازغا ولی بوسش کردم که نمتونم چیزای دیگه بپزم

سرسفره که غرغرکرد من زدم زیرگریه

حالاازغذاهاییکه میل میکنین بگین لطفا

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا پنج ماه مادرم میپخت برام چون واقعا نپیتونستم ولی بعدش همه چی پختم

من ماه شیشم

قبلش مامانم میپخت

میتونم بخورما معدم سنگ میشع فقط

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

دوران بارداری خرما بیشترمصرف کنین خیلی خوبه🌷

❤❤❤السلام علیک یااباعبدالله الحسین❤❤❤

🔮لبَّیک یاحسَین (*لک لبَّیک یابن الزهراء *)🔮لَّعنتخدا بر یزید ملعون 😷، خبیث ،پست
منم همینم میلم به هیچی نمیره آبگوشت بزار مرغ اگه میلت میره آش ته چین

میلم میره

بهم نمیسازع میزنه معدمو سنگ میکنه باید تاچندروز عذاب بکشم

فکرشو بکن من 5 ماه فقط آش کلم قمری میخوردم هر روز آش ، سوپ ، سوپ سفید

ماهی خوبه ، میگو ، حبوبات عالیه ، قرمه سبزی ، عدس پلو ، لوبیا پلو ، آبگوشت 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خب درک کنه دیگه ،شوهر منکع هرچی بپزم حتی شده چند روز ی مدل غذا دلم خاسته هیچی نگفته

هرغذایی نیخوره حتی سیب زمینی ایناخیلی دوس داره

چه کنم

همیشه فکرمیکردم بارداریم بهترین دورانه کلی نازمیکنمو...شتردرخاب بیندپنبه دانه

میگم علائم حاملگی چیه ۱۵ روز عقب انداختم حتی سابقه داشتم ۱۹ روز عقب انداختم اما پریود شدم اما ایندفعه سینه سمت راست ام درد میکنه قبلا این درد و نداشتم 

یه حلقه ی طلایی اسم تو روش نوشته میخوام بیام پس اش بدم ریدی ب سرنوشتم😆😈💍💐💒💎💌