2777
2789
عنوان

خانومای باردار غذا چی چی میپزین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 55 پست

چرا نمیتونی ؟ چیزای سرخ کردنی که درست کردنشون کاری نداره 

کتلت کباب تابه کوکوسبزی ران مرغ رو مزه دار کن بزن تو جوجه گردان تو فر با دمای ۱۸۰ درجه حدود یک ساعت و نیم بزار بپزه خیلی خوشمزه میشه 

عدس پلو بپز گوشت چرخکرده رو اول با پیاز و یه کم نمک و فلفل و یه نوک قاشق ارد ورز بده خودشو که گرفت قلقلی کن سرخ کن پیاز داغ هم درست کن بعد عدس پلو رو ابکش کن این پیاز داغ و گوشت قلقلی ها رو بریز لابلای پلو و بزار دم بکشه اون روغنی که گوشت رو توش سرخ کردی رو هم بریز روی برنج و بزار دم بکشه اخر سر هم کشمش بریز روش 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

والا بدترین دورانه ،ناشکری نباشه ولی برای منکه خوب نبود تا الان

عاره

درذمعده

اعصاب خوردی

سنگینی

نمتونی راحت خمشی نمازاتوبخونی

کمردرد نگم برات

تهوع های اولش خدااااااااااا

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره شوهر من حق اعتراض نداره  هرچی من خوردم تازه اینقدر غر میزنم که من نمیتونم هر چیزی بخورم ...

من که صبحونه فقط نون و پنیر و چای شیرین میخورم 

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
چجوری؟ مثلافرداتولدمع  بمنم بگو نازاتو

با تولدو... کار نداشتم

ولی مثلا هیچکار نمیکردم یا تا یه کار میکردم میگفتم وای دلم نصف شبها شوهرم الکی صدا میزدم میگفتم ضعف دارم پاشو برام ابمیوه بیار

کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟
چرا نمیتونی ؟ چیزای سرخ کردنی که درست کردنشون کاری نداره  کتلت کباب تابه کوکوسبزی ران مرغ رو م ...

ازچرخ کرده که بدم میاد

ولی خوشمزخ توضیح دادی😄

غذاهای چرب خوردنی انگاری رومعدم میمونه تاچندروز عذاب میکشم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
خانما من تو بارداری اصلا نمیتونم گوشت و ماهی بخورم اشکال نداره؟؟؟

به قول دختر داییم مامانای ما دوران بارداری همه چیز میخوردن ما به هیچ جا نرسیدیم وای به حال اونایی که تازه ماهی و میگو نمیخورن 😏

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

با تولدو... کار نداشتم ولی مثلا هیچکار نمیکردم یا تا یه کار میکردم میگفتم وای دلم نصف شبها شوهرم ال ...

والامنم تایه کارمیکنم میگم

میگه ادادرنیار این همه ادن کارمیکنن منم بحث که من فرق دارم توباید نازموبکشی 

الان بیدارش کنم بگم ابمیوه یده😆یابگم دلم دردمیکنه؟

نی نیت چیه

دخمل خانومی

ازچرخ کرده که بدم میاد ولی خوشمزخ توضیح دادی😄 غذاهای چرب خوردنی انگاری رومعدم میمونه تاچندروز عذا ...

فدایی داری 🤗