2777
2789
عنوان

یه سوال؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 37 پست
به نظرم به جزتمیزی یه عده واسه کلاس گذاشتن این کارومیکنن مشخص بشه تازه خریدن

شایدم,از این منظر نگا نکرده بودم,در هر صورت نیتای خوبی ندارن😀

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اینا عادت دارن رو همه وسایلشون یه کاور باشه حتی رو شوهری هم هست یادت نیست برنامه عصر جدید😆😆😆😆

نه یادم نیس متاسفانه😀

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم,از این منظر نگا نکرده بودم,در هر صورت نیتای خوبی ندارن😀

باورمیکنی واسه بیرون رفتن واسه خریدکردن بایدبهش جواب پس بدیم بازرسی بشیم تابتونیم بیاییم خونمون خیلی وقتهاازدستش هرچی بخریم میزاریم توماشین نصف شب بعداینکه اونهاخوابیدن شوهرم میره میاره موقع بیرون رفتن دروانقدرآروم میبندیم خانوم نفهمه رفتیم 

حالا پلاستیک صندلی که بماند من دیدم پلاستیک افتابگیر و دستگیره هارو هم نمیکنن. پلاستیک ارم رو فرمون ...

😀😉احتمالا بخاطر اینه که دخلشون با خرجشون جور درنمیاد.و بیشتر واسه چشم و هم چشمی میخرن,وگرنه چرا نباید دلشون بیاد استفاده کنن

اینا عادت دارن رو همه وسایلشون یه کاور باشه حتی رو شوهری هم هست یادت نیست برنامه عصر جدید😆😆😆😆

چی بود داستانش؟؟😊

ببخشیداشتباه فرستادم شرمنده 

متوجه شدم😉