زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
من با سخنرانیای اقای پناهیان در مورد نماز عاشق خدا و نماز شدم
و همینطور سخنرانی "چگونه گناه نکنیم " رائفی پور راهکار عملی میداد واسه ترک گناه
حالا هرگناهی نماز نخوندن، بددهنی،خ.ارض ا یی و...
💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
نماز اگر بدونی چه فایده هایی برا بدن انسان داره که اصلا نمیذاشتی وقتش بگذره.. یک مدیتیشن عالی برای بدن هست. اگر با تمرکز بخونی. بزن نت و فواید علمی و معنوی اش رو بخون
آره... منه خر هم صبحا باباش میشم.... بعد خدارو شکر تعویض نسبیت میدم
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یکی تو سایت پیشنهاد خوبی داد.... گفت یکی همون موقع بهتون زنگ بزنه..... بنظرم جواب میده
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آره... منه خر هم صبحا باباش میشم.... بعد خدارو شکر تعویض نسبیت میدم
بی زحمت به پسرت بگو طرف ما نیاد اعصاب نداریم شل پلش میکنیم
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
بی زحمت به پسرت بگو طرف ما نیاد اعصاب نداریم شل پلش میکنیم
یه لحظه گفتی پسرت.... ذهنم رفت سمت پسرم..... فکر کردم داری بهش توهین میکنی سریع گارد گرفتم یه دفه ای یادم افتاد شیطان ملعونو میگی😂
یه لحظه بغض کردم 😂