2777
2789
عنوان

همین الان کجایین و دارین ب چی فک میکنین؟😪

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 107 پست

من دراز کشیدم بعد کتابم کنارمه گوشیمم دستمه😊از صبح تاحالا هم میخوام بنوسم ریاضیامو هحنز ننوشتم فردام معلم میبینه😊

صب ک بیدار میشم ب امید شب ک بخوابم 😊

تاحالا انقد احساس بدبختی نداشتم ..امسال دارم میرینم دارسامو برام لطفا ی صلوات بفرستین نشیمن گاهم یکم یاری کنه برم پا کتابام😊

همین.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

روی مبل دارم پفک میخورم ودارم دوقلوهام روتماشامیکنم ک خابشون رفته😐

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
ان شاء الله تموم بشه معلما هم راحت بشن

ان‌شاء‌الله

من ک جونم در اومده تا الان

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃
آش میخورمو به فکر مادرشوهرمم که داره میاد تواین وضع از مسافرت ۴ماه بمونه😭😭😭😭😭

یاخدا 4ماه؟؟؟؟

خدا صبرت بده

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃
من دراز کشیدم بعد کتابم کنارمه گوشیمم دستمه😊از صبح تاحالا هم میخوام بنوسم ریاضیامو هحنز ننوشتم فردا ...

پارسال شاگرد اول شدم الان کتابام سفیده😊لای کتابارو باز نکردم😊سال اخرمم هست😊دهنم سرویس😊😂😂😂

من دراز کشیدم بعد کتابم کنارمه گوشیمم دستمه😊از صبح تاحالا هم میخوام بنوسم ریاضیامو هحنز ننوشتم فردا ...

چندمی؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز