2777
2789

سال آخرم

جامعه شناسیمون دست یه معلم نفهمه

ریدم تو مستمر امسالم

نشستم خیر سرن درس بخونم سه ساعته نسشتم من زل زدم ب کتاب و همچنین کتاب ب من😐

اه چرا امسال تموم نمیشه

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃

لش کردم روی مبل

به خواهرم فکر میکنم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خونه به این فکر میکنم چرا پنگوئن ها زانو ندارن؟😂

دغدغت فقط🤣🤣🤣🤣🤣

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃

خونه 

به کسی که هم باعث حالت بدنه هم دلیل حال خوبم 

به کسی که هست اما نیمخواد که باشه😢😢😢

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
منم جامعه شناسیم گند میزنم امسال😐😐💔وقد بدم میاد از درسش الانم دارم ب این فک مکنم بخوابم ...

دانشجویی یا دبیرستان؟ 

دوغ میخورم😐دارم فک میکنم فردا برم بیرون نون خامه ای بگیرم یا ناپلئونی😐

وایی منم میخام😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز