2777
2789
عنوان

همین الان کجایین و دارین ب چی فک میکنین؟😪

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 107 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رو تخت دراز کشیدم به چشام تو نی نی سایت فکرم پیش شوهرم

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
ازدواج سخته واقعن؟

عاره بابا ،اینکه ادمی که باهاش ازدواج میکن خوب هست یا نه، چون هیچکس کامل نیست، باید خوبیا و بدیاشو بسنجی ،و ترس اینکه نکنه تغییر کنه، یا اگه این رو نخواستی بعدی بدتر باشه

دوغ میخورم😐دارم فک میکنم فردا برم بیرون نون خامه ای بگیرم یا ناپلئونی😐

ناپلئونی نگیر همش پودر میشه روت

خامه ای بگیر راحت بتونی بخوری نرمه 

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏
خونه مامانم اینا تو حیاط بابام اتیش روشن کرده، چای دارچینی با نبات میخوریم

وای😍

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃
من داداشم فردا عمل داره و واقعا نگرانم خواهشا براش یه حمد با صلوات بفرستید نترسه و سالم  بمونه

وای چیشده 

ناراحت شدم 

ان‌شاء‌الله ک سالم و سلامت برمیگرده خونه

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃
نشستم قهوه  میخورم منتظرم پول بیاد تو کارتم کادو تولدمو بخرم 😂😂

واو چ لاکچری😍😂