2777
2789
عنوان

همین الان کجایین و دارین ب چی فک میکنین؟😪

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 107 پست

منم انسانیه رشتم

دارم فکر میکنم به کسی ک عربیو اختراع کرد چ فحشی بدم

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو قطار بعد یک سال دارم میرم پیش خانوادم 😍 دارم میمیرم از خوشحالی 

😍😍😍من عاشق قطارم

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃
تو اتاق نشستم دارم فکر می کنم چقدر اشتباه کردم که رفتم دانشگاه چقدر اشتباه کردم که رفتم سربازی چق ...

منم دوس مدارم برم دانشگاه ولی خب واسه یه دختر خیلیم مشکل پیش نمیاد نره دانشگاه ولی برای یه آقا سخت میشه بنظرم خوب شده ک رفتین و الان شغل دارین

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃
تو اتاق نشستم دارم فکر می کنم چقدر اشتباه کردم که رفتم دانشگاه چقدر اشتباه کردم که رفتم سربازی چق ...

دانشگاه رو خیلی موافقم 

سربازی هم که جزو لاینفکه 

ولی بانک چرا دیگه؟

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏
یادش بخیر دبیر جامعه شناسی ما انقدرررر خانوم قابل و محترمی بود که ما همه عاشق درس جامعه شناسی بودیم

معلم ما هم انقد خانوم..... و..... هست ک نگم 

واقعا یاد حرفا و کاراش میافتم دود از کلم بلند میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز