2777
2789
عنوان

اعتیاد

135 بازدید | 9 پست

سلام، خوبین؟ 

ناامید نشدم هنوز، ب نظر من خوشبختی ینی اینکه شوهرت دایم الخمر نباشه هر دعایی باشه کردم و هر راهکاری تونستم انجام دادم خسته شدم، نه از کار خونه درمونده می شم نه از کمک به اطرافیان از هر مدلش بی توقع بازگشت، فقط ی آرزو دارم.... شوهرم بذاره کنار... ی ماه شد هفته ای، هفته ای شده تقریبا هر شب.... پسرم کلاس دوم در حال بزرگ شدن بسیار عاقل و فهمیده دخترم ی ساله و آرام.... صبر صبر صبر... زن قوی..... بسمه نمی خوام قوی باشم.... ب غیر ازینکه بگین با خانوادش صحبت کن یا ی شخص معتمد یا مشاوره.... چ کار کنم؟ فعلا ک هفت خان رستم رو گذروندم دیگه نا ندارم تا حالا اسم طلاق رو نیوردم ولی ب جایی رسیدم که واقعا می بینم بد راه حلی هم نیست فقط بچه هام.... دوباره منصرف می شم.... اگه بگم طلاق با رفتن... اصلا براش مهم نیست آدم بی حیاییه ینی با داد و فریاد جلوی اطرافیان کاری بهت می کنه ضایع می شی کم میاری طوری که همه حق میدن بهش... ب فاطمه زهرا منم مادرم صبری دارم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم میدونم خیلی سخته میخوره اخلاقش بد میشه ؟

کلا بداخلاق هست..... مثلا اگه ی لحظه سرم تو گوشی باشه اون لحظه ک مصرف کرده نمی دونم الکی این تریپو ور میداره یا دست خودش نیست، ب کی پیام میدی؟ معلم بچس نه بگو ببینم کیه ب خدا معلم بچس نه شمارش بگو نه زنگ بزن ولی قشنگ می دونم الکی می خواد جر منو بیاره بالا ب خدا من همیشه سر به زیر و مأخوذ ب حیام.... فقط میگم خدا تقاصمو بگیره سلاحش عربده مثلا با این کارش می تونی کاری کنه ک تمام کسایی ک زور جنگیدن باهاشو ندارن معذرت میخوام ب گوه خوردن بیفتن.... 

کلا بداخلاق هست..... مثلا اگه ی لحظه سرم تو گوشی باشه اون لحظه ک مصرف کرده نمی دونم الکی این تریپو و ...

عزیزم این ادم فقط باید پیشش سوت کنی من ادمی مشناسم دائم الخمر اما اخلاقش خیلی خوبه زنش باهاش مونده

عزیزم این ادم فقط باید پیشش سوت کنی من ادمی مشناسم دائم الخمر اما اخلاقش خیلی خوبه زنش باهاش مونده

فقط ی دعا میکنم ک کلی و جهان شموله: خدایا هیچ کس رو گرفتار آدم بد نکن 

فقط ی دعا میکنم ک کلی و جهان شموله: خدایا هیچ کس رو گرفتار آدم بد نکن 

الهی امین متاسفانه الان خیلی ها مشروب میخورن بساز دیگه مجبوری چون با بچه جدایی سخت و معلوم نیست بعدا اگر دوباره ازدواج کنی دومی چی از اب دربیاد

الهی امین متاسفانه الان خیلی ها مشروب میخورن بساز دیگه مجبوری چون با بچه جدایی سخت و معلوم نیست بعدا ...

ازدواج.....کی خواست ازدواج کنه.... هیچ وقت فکر این روزگارو نمی کردم دعا کردم و بازم می کنم شما هم دعا کنید برام