2777
2789
عنوان

دزدیدن بچم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 22 پست
نذار با کسی بره بعدم تو این اوضاع باید نگران کرونا باشی نه این چرتوپرتا‌.بیرون رفتن دیگه چیه

مثلا مغازه بره یاهرجایی همین جوری ام.باخودم ببرمش دستشو ول نمیکنم انقدرفشارمیدم.توخونم همش فکرمیکنم پنجره بازمیکنه میفته پایین.یا میره بالکن میفته پایین.همش توفکرمه.

یعنی چی.من جوری ام ک به چیزی فک کنم اتفاق میفته.

عزیزم وقتی به یه چیزی زیاد فکر کنیم و‌تمرکز کنیم در واقع داریم‌اون فکرو‌ب سمت عملی شدن هل میدیم

انرژی ک تو میفرستی همونو پس میگیری

به این فکر کن که بچت در امنیته و ازش محافظت میشه و اصلا نگران نباس

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه خواهر دارم همیشه پیگیر حوادث و اخبار بد

همیشه بهش میگیم با اینکار همه چیزو جذب میکنی همیشه هم براش اتفاقای بد میفته

مثلا یه روز همه اش میگفت مطلب خوندم مادره لب های دخترشو با چسب حرارتی بسته که حرف نزنه، کل روز میگفت اون بچه چه دردی کشیده

غروب همون روز اتفاقی خواهر دیگه ام داشت چیزی چسب میزد دخترش یهو  چسب حرارتی رو برداشت فشار داد انگشتاش سوخت

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
منم یه خواهر دارم همیشه پیگیر حوادث و اخبار بد همیشه بهش میگیم با اینکار همه چیزو جذب میکنی همیشه ه ...

من ی مدت فیلم دزدیده شدن بچه هارومیدیدم.فیلم غرق شدن بچه ها این استخروهم وحشتناک فکرمیکنم نکنه.......

مثلا پرت شدن بچه ازپنجره همرونگاه کردم والان فکربچم داغونم میکنه.

من ی مدت فیلم دزدیده شدن بچه هارومیدیدم.فیلم غرق شدن بچه ها این استخروهم وحشتناک فکرمیکنم نکنه...... ...

سعی کن فکرتو درگیر مسائل دیگه کنی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
نمیدونم.

یه ارمایش بده عزیزم من اینجوری بودم رکتر گفت احتمالا کم خونی و ازمایش دادم خیلی کم خون بودم بعد که دارو مصرف کروم خوب شدم الانم هر روز برا بچه هام سه تا ایت الکرسی میخونم خیالم راحت میشه

...