2777
2789
عنوان

دزدیدن بچم😥

697 بازدید | 22 پست

همش ازدزدیده شدن بچم یاگم شدنش ترس دارم شب وروزاین موضوع توذهنمه چیکارکنم بچم ۵سالشه هروقت بره باکسی بیرون من نباشم پیشش همش تابیادخونه استرس دارم چرا اخه.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو پیش روانشناس حتمه

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

نذار با کسی بره بعدم تو این اوضاع باید نگران کرونا باشی نه این چرتوپرتا‌.بیرون رفتن دیگه چیه

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

من بچمو نمیذارم با هیچکس بره بیرون چون واقعا از اینکه اتفاقی براش بیوفته میترسم تو هم نذار بره دیگه هم ب این چیزا فکر نکن

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂

وسواس فکری گرفتی عزیزم 

وقتی این افکار میاد سراغت برای رفعشون تلاش نکن بزار بیان و برن 

مواظب بچت باشی کافیه 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

منم یه مدت اینجوری بودم همش این فکرا میومد تو ذهنم درباره بچم که دزدیدنش اذیت میشه گریه میکنه یا تصادف میکنه خیلی عذاب میکشیدم ولی با تمرین و اینا این فکرارو از خودم دور کردم خداروشکر 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز