2777
2789
هووووو بخام بگم که تا دو روز شاید طول بکشع  تازه میگن بعد چهل سالگی ادم ی حسرت خیلی بزرگ میاد ...

الان خیلی دوست دارم خیلی کارا بکنم اما نمیدونم وقتش میشه یا نه

انگار مثل برق و باد میگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سی و یک سالمه..توی نوجوونی زیر بیست سال با جنس مخالف دوست نشین چون عشق نیست..فقط هیجانه..ادم فقط فکر میکنه عشقه..عشق نیست.. بعد ازدواجم به زندگیتون بچسپید انقد راحتتتتت اسم طلاقو نیارین..به این فک کنین ببینیین فلان مشکلو چه جوری حل کنم..راحت پس نکشین..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
سیو دو سالمه تنها حسرتم اینه که چرا سر چیزای الکی حرص خوردمو به خودم استرس دادم کاش شادتر زندگی میکر ...

اخه گفتی

همش با خودم میگم پدر و مادرم خدایی خیلی زحمت کشیدن و محبت کردن و همه جوره رسیدن ولی چرا انقدر آبرو و حرف مردم براشون مهم بود 

ایکاش کمتر اهمیت میدادن راحتتر بودیم و کمتر استرس تحمل میکردیم

من خیلی با خودم درگیر بودم همیشه فکر می کردم الان دیگه فقط باید رو مدار عقل زندگی کنم و فقط کارهایی انجام بدم که بازدهی مالی و اجتماعی داشته باشه. البته الان شغلم را دارم و ازدواج هم کردم و از هر دو راضیم ولی امسال تصمیمات جدیدی گرفتم و می خوام خیلی کارهایی که همیشه آرزوش را داشتم انجام بدم

دارم کلاس نویسندگی می رم و قصد دارم مجدد وارد دانشگاه بشم و رشته ای که همیشه خیلی دوست داشتم را بخونم یعنی ادبیات انگلیسی 

کلا این ها را گفتم که بگم چون تو این دهه هستی معنیش دیر شدن و شروع نکردن کارهای تازه نیست 

من الان خیلی حس بهتری نسبت به چند ماه قبلم دارم تقریبا داره خلاهای زندگیم پر میشه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
هیچی دوس دارم ازدواج کنم فعلا فقط همین ۳۲سالمه

ان شاءالله به زودی 

نمیخوام بگم ازدواج مهم نیست برای خودم مهم بود چون خیلی همه و اطرافییان میپرسیدن و کلا برای من اینجور بود که انگار ازدواج کردم مدال گرفتم همه احترام میذارن ( متاسفانه هنوز بعضی جاها فرهنگ پایین)

اما به این نتیجه رسیدم که ادم خودش بهترین نقش رو تو خوشحال کردن و ارامش خودش داره 

ان شاءالله به زودی  نمیخوام بگم ازدواج مهم نیست برای خودم مهم بود چون خیلی همه و اطرافییان میپ ...

اصلا شاید باورت نشه ولی خیلیییییی دوس دارم یه ازدواج موفق داشته باشم اونم همین امسال... تو بقیه موارد چند سالی بود سالن داشتم ولی کرونا ک اومد مجبور شدم جمع کنم الان بیکارم تو خونه و واقعا حالمو بد میکنه شرایطم جوری نیست ک بتونم جای دیگه کار کنم ولی خداروشکر وزنمو پایین اوردم یمدت ورزش میکنم و خیلی خیلی رو خودم کار میکنم با این اوصاف یهو صفر میشم و احساس میکنم تبدیل به هیولا شدم نمیدونم ربطی به بالا رفتن سن داره یا نه ولی نمیتونم زیاد بخندم شاید خوشحال بشم ولی از چهرم متوجه نمیشه کسی قبلا اما باصدای بلند میخندیدمو شاد بودم 

اخه گفتی همش با خودم میگم پدر و مادرم خدایی خیلی زحمت کشیدن و محبت کردن و همه جوره رسیدن ولی چرا ان ...

وااای دقیقا،مامانه منم همین جوری بود خیلی حساس بود رو حرف بقیه الان چند ساله خدا رو شکر خیلی بهتر شده خودشم پشیمونه 

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
اصلا شاید باورت نشه ولی خیلیییییی دوس دارم یه ازدواج موفق داشته باشم اونم همین امسال... تو بقیه موار ...

ان شاءالله این کرونای لعنتی میره دوباره سالنت رو با تمام انرژی اداره میکنی و بهترین اتفاقات میفته

معلوم آدم موفقی خداروشکر هستی

ازدواج خوب خیلی مهم وگرنه خیلیا ازدواج میکنن بعد هم میان اینجا ناله میزنن 

وااای دقیقا،مامانه منم همین جوری بود خیلی حساس بود رو حرف بقیه الان چند ساله خدا رو شکر خیلی بهتر شد ...

دیگه طفلیا اونا هم مقصر نیستن جو جامعه بود 

باز خداروشکر مادر شما هم مثل مادر من متوجه شدن انقدر مهم نیست حرف مردم

در عوض من بعنوان مادر به امید خدا تمام سعیمو رو میکنم که تو زندگی بچم و از این به بعد خودم جایی برای نظر دیگران نباش

اصلا شاید باورت نشه ولی خیلیییییی دوس دارم یه ازدواج موفق داشته باشم اونم همین امسال... تو بقیه موار ...

چند سالتونه

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست