2777
2789

ای کاش این همه کارکردم واسه خودم پس انداز کرده بودم ای کاش دندونام درست میکردم ای کاش ب پوستم میرسیدم ای کاش میرفتم بیرون ی سیخ کباب دوتمنی میخوردم ایکاش ی بار ی بطری آب میخریدم ای کاش نمیزاشتم خشتک شلوارام پاره باشه ای کاش ای کاش ای کاش ۱۲ سال از ۸ صب تا ۹ شب پای چرخ نشستم تومغازه بدون بخاری وکولر همه روریختم توشکم مادروخواهرام اونا درس خوندن من کارگرموندم آخرگفتن بی سواد توچی میفهمی وای حسرتا ارحماقت وای دریغ از ی جو شعور نداشته 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تاقیامت میسوزم الان‌ ک ازدواج کردم میفهمم ۱۲ سال عمرم چی شد 

ای کاش این همه کارکردم واسه خودم پس انداز کرده بودم ای کاش دندونام درست میکردم ای کاش ب پوستم میرسید ...

عزیزم ایشالا اجر کارهای خوبت که از روی صفا و صمیمیت قلبی و دلسوزی و خیرخواهی برای خانوادت بود رو بگیری .... انسان های باشرفی مثل تو کم پیدا میشن و عموما گیر افراد قدرنشناس میوفتن 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دلیلت برای ازدواج غیر منطقیه و بعد ممکنه پشیمون بشی ان شالله یه بخت خوب و مناسب نصیبت بشه اونا ...

مرسي عزیزم.  انشالله شما هم همیشه سلامت و خوشبخت باشید

لطفا برای آرامشم دعا کنید 

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
عزیزم ایشالا اجر کارهای خوبت که از روی صفا و صمیمیت قلبی و دلسوزی و خیرخواهی برای خانوادت بود رو بگی ...

دقیقا اما هیچی ندارم هیچی تنها چیزی ک موند بدهی پروانه کسبمه انسان‌باید فکرخودشم باشه من اصلن نفهمیدم دختر جوون چیه جوونی یعنی چی اما بازم‌ خداروشکر خاهرام راحتن سختیای منو ندارن فدات عزیزم

دقیقا اما هیچی ندارم هیچی تنها چیزی ک موند بدهی پروانه کسبمه انسان‌باید فکرخودشم باشه من اصلن نفهمید ...

اگه قابل بدونی برات سر نماز شبم دعا میکنم عزیزم که بهترینا برات اتفاق بیوفته   

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

اگه قابل بدونی برات سر نماز شبم دعا میکنم عزیزم که بهترینا برات اتفاق بیوفته    

فدات ازخدامه قابل بدونی منو دعام کنی دعای هم نوع درحق هم نوع مستجاب میشه اینوبهش ایمان دارم خدااجرت بده ب همه خاسته هات برسی ان اشاالله

وقف زندگی و بچه ها یه جورایی خوشم اومد از جمله ات دلیلش چیه؟

عزیزم یه بزرگی میگفت وقتی که دو نفر بچه دار میشن،دیگه واسه خودشون زندگی نمیکنن؛باید زندگیشونو بذارن واسه بچه‌هاشون.هرکاری که تا قبل از اون کردن کافیه.

همونجوری که ما از پدر و مادرمون جون گرفتیم.

من یچیزی رو توی این چند سال متوجه شدم؛اونم اینه که هیچوقت کسی بیشتر از پدر و مادرش،عاشق کسی نمیشه؛ولی خب پدر و مادر هیچوقت نمیتونن اینو درک کنن که این بچه هم همینقدر اونها رو دوست داره؛بقول محمد اصفهانی:حتی اگه سجدت کنه،میگی...این که محال عاشقم باشه...

توی فیلم میان ستاره ای یه حرف خیلی جالبی زده شد.گفته بود که":میدونم دخترت رو خیلی دوست داری.میخوام کاری کنم که دوباره اونو ببینی.دانشمندها ثابت کردن وقتی ادم داره میمیره،مغز تمام تلاشش رو برای احیای دوباره خودش انجام میده و توی این حالت،از بچه‌هاش کمک میگیره؛یعنی تصویر اونها میاد جلوی چشمش تا شاید بتونه خودش رو احیا کنه..."

خب عزیزم وقتی ما انقدر عاشق بچه‌هامونیم و اوناهم انقدر عاشق مان،چی از این بهتر که خودمونو فدای اونا کنیم؟؟

ببخشید اگه طولانی شد

مامان آراد و ماهان😍