2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

361 بازدید | 34 پست

با سلام و احترام

خانمهای محترمه لطفا از دید یه خانم راهنماییم کنید و نظرتونو بگید ممنونم

من و خانمم حدود 8ماهی میشه ک از هم جدا شدیم

و تا لحظه جدایی خدا رو شاهد میگیرم تمام غرورمو بخاطر دخترم و زندگیم و خودش له کردم ک بمونه و متاسفانه نشد

الان بعد از 8ماه جدایی اتفاقی پیش اومد و با هم صحبت کردیم و توی درد و دلهاش بهم گفت ک دلش خیلی برای دخترمون و زندگیش تنگ شده و از تنهایی و دید مردم خسته شده

من هم با توجه به اینکه خیلی ادم احساسی هستم و واقعا در زندگی هم خودش و هم خانوادش خیلی ازارم دادن ولی با این اوصاف همچنان دوسش دارم و توی درد و دلهاش بهش گفتم ک برگرده و خودش هم توی حرفاش مشخصه ک دوس داره برگرده

ولی وقتی بهش درخواست برگشتن دادم بهم گفت ک بهش فرصت بدم تا دقیقتر فکر کنه و خودشو جمع و جور کنه

به نظرتون پس هدفش از اون درد و دلها چی بوده؟امکان داره ک بخواد نازشو بکشم و خودش هم میدونه ک خدایی همه جوره نازشو کشیدم

تو رو خدا بهم بگید چکار کنم

خیلی هم متاسفانه خانم مغرور و لجوجی هست ولی من واقعا عاشقشم

چ کنم ک خودش همه چیز رو خراب کرد و منم بهش گفتم ک واقعا اگر خیال برگشت داری خودم همه جوره میپذیرمت و جلوی همه میمونم

ولی از یه بابت هم ترس دارم ک برگرده و مجددا همه چی رو خراب کنه و دیگه اون وقته ک واقعا نابود میشم و اصلا روح و روانم تحمل همچین صربه ای رو نداره

تو رو خدا فقط بجای زخم زبون و هر حرف دیگه ای در مورد همین موصوعی ک باهاتون مشورت کردم راهنمایی و نطرتونو بگین

صمیمانه سپاسگزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال داره اون درد و دلا برای برگشت باشه ولی بهش فرصت بده

این دفعه بیش تر باهم حرف بزنید دو ماهی همین جوری مثل نامزد باشید اگه واقعا دو طرف به نتیجه رسیدید ازدواج کنید 

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   

برگشت به این زندگی مثل این میمونه رفتی حموم بعد دوباره لباس کثیف بپوشی و بو بدی . ببخش نظرمو گفتم این بازکشت خصوصا از روی ترحم اشتباهه . مگر اینکه برین یه پیش مشاور حاذق

سریع عقد نکنید اول باید پیش مشاور و از نوع شروع کنید ببینید چطور میشه ،اگر مشکل حاد نبود کار به جدایی نمی کشید اول حل اش کنید 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

قبل از ازدواج مجدد حتما با هم پیش یه مشاوره خانواده برین بیگدار به آب نزنین برای ازدواج. روحیات خودتون هم براتون مهم نباشه اون روحیه بچه تون اون وسط خرد میشه

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد

ببین قطعا شما یه مشکلات بزرگی داشتین ک باعث شده حتنا جدا بشین پس با یه دردو دل ساده اون مشکلات حل نمیشه ... بنظرم به احساستون غلبه کنید و اول رو شخصیتتون کار کنید شاید به این نتیجه رسیدین ک جدایی بهترین راه بوده و هست...درسته ک پدرو مادر یه دختر هستین ولی خودتونم مهمید شاید ارامش الانتون برا دخترتون بهتر باشه ... نمیگیم ررگشتن کار بدیه ولی میگم از اول با هم اشنا بشید اینبار بدون اون احساسات جوونیو چشمو گوش بستنا ...ببینید ایا واقعا بدرد ادامه زندگی میخورین یا نه... و بله حتما اون خانوم میخوان شما اصرار کنید ک برگردن ولو خودشون تو حرفاشون بهتون فهموندن ک دوس دارن برگردن اما میخوان یجوری جلوه بدن ک اصرار از شماس ... ولی در کل لطفا جوری بیفکر عمل نکنید ک یه تجربه تلخ دوباره تکرار بشه

ببین قطعا شما یه مشکلات بزرگی داشتین ک باعث شده حتنا جدا بشین پس با یه دردو دل ساده اون مشکلات حل نم ...

ممنون و سپاس

یعنی به نظرتون اگر من اصلا دیگه بهش پیام ندم و منتظر باشم تا خودش خبرم کنه امکان داره اصلا خبرم نکنه و بی خیال بشه و اون بره توی لاک دفاعی و منتظر یه جورایی التماس من بمونه؟

با توجه به غرور و لجاجتی که ازش سراغ دارم گفتم

متاسفانه یا خوشبختانه بله

چون هر چی فکر میکنم هیچکس نمیتونه مادر دخترم باشه

خودم هم ک هر جور توی زندگی اذیتم کرده تحمل و صبوری کردم

انشاا... ک اگه برگرده دیگه اونجور نباشه و با هم لذت ببریم

چون هر چی فکر میکنم هیچکس نمیتونه مادر دخترم باشه خودم هم ک هر جور توی زندگی اذیتم کرده تحمل و صبور ...

البته خانم خوبیه

متاسفانه خیلی دهن بین و چشم و هم چشمه و دخالت اطرافیان چیز بدیه