2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 34 پست
متاسفانه یا خوشبختانه بله

پس یه کلک بزن اصلا طرفش پیدات نشه خودش به یه بهانه دوباره زنگ میزنه وقتی زنگ زد تحویلش بگیر ولی چیزی درمورد برگشتنو اینا نگو یه پیشنهاد براتون دارم از اینستا یا تلگرام پیج زندگی سالم رو پیدا کنید و گوش کنید اینقد تاثیرگذاره و شمارو اینقدر جذاب میکنه ک حتما خانومتون جذبتون میشه... ولی یه قانون کلی هست ک میگه دوسش داشته باش ولی براش ارزوی خوشبختی کن و بخدا بسپارش اگه قسمتت باشه خدا بهت میده اگرم نه ک صلاحت نبوده

پس یه کلک بزن اصلا طرفش پیدات نشه خودش به یه بهانه دوباره زنگ میزنه وقتی زنگ زد تحویلش بگیر ولی چیزی ...

ممنون از بودنتون

دعامون کنید ک هر چی خیره پیش بیاد انشاا...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون هر چی فکر میکنم هیچکس نمیتونه مادر دخترم باشه خودم هم ک هر جور توی زندگی اذیتم کرده تحمل و صبور ...

به نظرم شما و اون مشکلاتی که باعث جدایی شده رو یه بار با هم رو در رو کنید و در موردش صحبت کنید هم اون همم خودتون مشکلاتتون رو حل کنید و ببینید میتونید باهاش کنار بیاید و با چند تا مشاور حتما صحبت کنید ببینید میتونید دوباره زندگی رو شروع کنید این وسط ممکنه دخترتون هم اسیب ببینه 

این وسط هم شما باید خودتون و اصلاح کنید همم خانمتون 

به نظرم اگر واقعا دوست دارید که باهاش ازدواج کنید بهش پیام بدید و یه مدت طولانی باهم رفت و امد کنید ببینید بدرد هم میخورید یا نه 

سلام برای حاجتم یه صلوات میفرستی
ممنون از بودنتون دعامون کنید ک هر چی خیره پیش بیاد انشاا...

قطعا خوشبختی در راه است بی شک خدا جهان را جای بسیار امنی ساخته پس نیازی به هیچ دلهره و نگرانی نیست انچه ما میخوایم فراهمه شک نکن

یه نکته مهمی که هست اکثر افراد بعد طلاق چون درشرایط سخت روحی رواتی قرار میگیرند و دچار مشکلات جدیدی میشن مثل تنهایی ،نگاه اجتماع ،نبود ازدواج مناسب دیگه ،مشکلات مالی دچار پشیمونی از طلاق میشن ،،چون در اون شرایط سختن این حرف رو میزنن ،تضمینی نیست که وقتی برگزده و یه مدت بگذره و شرایط عادی بشه  نشه همون ادم قبل مگر تغییرات اساسی کرده باشه ،وگرنه ده بارم طلاق بگیره و بره وبیاد همونه 

مادر خوبم خیلی دوستت دارم 
ممنون و سپاس یعنی به نظرتون اگر من اصلا دیگه بهش پیام ندم و منتظر باشم تا خودش خبرم کنه امکان داره ...

التماس کار ساز نیس زن وقتی سنگ و سخت شد به هیچ عنوان دلش نرم نمیشه من همسر سابقم موقع جدایی به پام افتاد جوری التماس میکرد که دل سنگ آب میشد ولی من اون لحظه ازش بدمم اومد چون فقط احساسی برخورد میکرد اصلن عاقلانه نبود بارها بهش گفتم اگه عاقلانه برخورد کنی نمیرم ولی اون به جای اصلاح خودش و عاقلانه رفتار کردن فقط التماس میکرد...منم بارها دلم تنگ شد و شاید ته دلم آرزو کردم که برگردم ولی این فقط برای همون روز یا همون لحظه بود بعد فرداش میگفتم خوب شد زنگ نزدم ...خانم شما هم شاید فقط تو اون لحظه دلش تنگ شده بعد تو رو درباسی دیگه باهاتون در تماسه...شما اگه قصد برگشت دارید با خانواده مجددن به خواستگاری برید و بعد از شروع زندگی دیگه دخالت خانواده ها رو کم کنید..

❤ومن میان تمام نداشته هایم خدا را دارم❤
ببخشید چرا جدا شدید اگر مقدوره بهم بگید

اختلال شخصیت پارانوئید و دخالت شدید مادرش...با خودش شاید میتونستم کنار بیام چون ازدواجمون عاشقانه بود و فک نکنم دیگه بتونم کسی رو جایگزینش کنم ولی دخالت مامانشو به هیج عنوان نمیتونستم تحمل کنم

❤ومن میان تمام نداشته هایم خدا را دارم❤
خودتون چن سالتونه؟و شوهرتون چطور؟

جسارتا منم یه دوستی داشتم ک خانمش واقعا با نوع رفتاراش آزارش میداد و به شوهرش میگفت ک شکاکه و بدگمانه

ولی خانمش ک با من در مورد دوستم ک شوهرش باشه بهم میگفت میخواسته ک لجش رو در بیاره و در نهایت هم دوست من واکنشهای بدبینانه از خودش بروز میداد

ایا این ادم هم شکاکه؟

بهش پیشنهاد بدید که هردوتایی برید مشاوره و امکان یه زندگی جدید رو از دید یه آدم متخصص بررسی کنید 

به هر حال یه دختر دارید 

واقعا حیفه

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
بهش پیشنهاد بدید که هردوتایی برید مشاوره و امکان یه زندگی جدید رو از دید یه آدم متخصص بررسی کنید&nbs ...

دعام کنید لطفا

توی بد برزخی افتادم

بجایی ک خانمم درگیر برگشت من باشه من مدام ذهن و روانم درگیر شده با اینکه خودش هم کاملا میدونه ک خودش باعث این جدایی بود و با سرعت تمام همه چی رو تمام کرد