2777
2789
و همونطور که مادر تنبیه میکنه خدا هم تنبیه داره برا خطاکاران

هر مادری که عقل سلیم داشت باشه نمیاد فرزندشو برای تنبیه بندازه توی اتیش  از تار مو اویزن نمیکنه. مواد مذاب توی حلقش نمیکنه

(در ضمن هزار برابر مهربان تر از مادر ) این ‌ها بیشتر تشریح شیطان هست و کفره😄

اگر مادر باشی براحتی متوجه میشی.

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
شما اول برو معنی نژاد پرستی رو بفهم بعد بیا بکار ببر😄. بنده میهن پرستم و فاصلش با نژاد پرستی بین ز ...

در نظر اسلام و قرآن اگر خونده باشید ایرانی و عرب و آمریکایی و .... فرقی نداره هر کس باتقوا باشه بهترین 

بعد هم درباره ایرانی بودن من هیچ تفاخر ندارم به ایرانی بودنم مگه قوم جاهلیت هستم که بگم چون من ایرانی از بقیه بهترم 

نه اما وطنم رو دوست دارم و هیچ جا رو به غیر از اینجا برای زندگی انتخاب نمیکنه 

اینها ربطی به دیندار بودن نداره چه بسیار افرادی که در کشورهای غربی مسلمانند و چه بسیار آدمهایی که در کشور خودمون مسیحی یا یهودی و ارامنه هستن 

همه هم محترم هستن 

پس اونها هم بگن چون زادگاه پیامبران ما فلسطین و کشورهای دیگه بوده پس ایران خوب نیست

چه ربطی داره

عرص کردم نتایج تحقیقات رو به ما هم بگید با دلیل منطقی و عقلی

در ضمن ما ازترس جهنم عبادت نمیکنیم 

دین ما خدا رو از مادر مهربانتر و از رگ گردن نزدیکتر می دونه

در ضمن شما که تحقیق کردی بهشت و جهنم فقط مال اسلام هست بقیه ادیان قایل به اونا نیستن؟؟؟

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورت امام عصره

خیر😄

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
خیر😄

خداروشکر

دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!مهم نی پشت سرم چی زر زر میکنن مهم اینع تا منو میبینن خفع میشن😉خــاص؟ … مــالــه اُسْــکُــلاسُ … مَــشْــتــی بــاش… به هر میمونی میرسی سریع نگو با من باش.. سنگین باش 🤪سَّــنّگْـیّنِــعِ هَّــضْـمٌ مَــنْ بَــرآت بِـکِـشّ کِـنّْـآر مِــرسّــے فَــدّآتّ🤘🍃
در نظر اسلام و قرآن اگر خونده باشید ایرانی و عرب و آمریکایی و .... فرقی نداره هر کس باتقوا باشه بهتر ...

واقعا یکبار دیگه کامنتت رو بخون چه قدر بی ربط صحبت میکنی😊

هر مادری که عقل سلیم داشت باشه نمیاد فرزندشو برای تنبیه بندازه توی اتیش  از تار مو اویزن نمیکنه ...

اگه تحقیقتون کامل بود متوجه میشدید که جهنم به صورتی که تو ذهن شماست وجود نداره و آتشی که ازش گفته شده باطن گناهان ماست

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿
شما تمام‌کامنتاتون پر از طعنه و تمسخره،من اصلا بحث مذهبی با شما نمیکنم چون بی فایده هست ولی شما اگه ...

با هرکسی دقیقا مثل خودش صحبت کردم

موفق باشید

هر مادری که عقل سلیم داشت باشه نمیاد فرزندشو برای تنبیه بندازه توی اتیش  از تار مو اویزن نمیکنه ...

به نظر میرسه شما از ترس جهنم تا این حد از دین متنفر شدی ولی دیگران رو محکوم میکنی به خاطر پرستش خدایی که در کنار بهشتش جهنم رو هم داره،چه فرقی بین اونی که از ترس جهنم عبادت میکنه هست با اونی که از ترس جهنم به مکانیسم انکار رو میاره و بعد هم ترسشو فرافکنی میکنه رو بقیه؟

اگه تحقیقتون کامل بود متوجه میشدید که جهنم به صورتی که تو ذهن شماست وجود نداره و آتشی که ازش گفته شد ...

باشه 😂😂😂

[QUOTE=168079269]اگه تحقیقتون کامل بود متوجه میشدید که جهنم به صورتی که تو ذهن شماست وجود نداره و آتشی که ازش گفته شد ...[/QUOTE

فقط برای تقریب ذهنم ما ازاین عبارات استفاده شده 

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿
پاپ در اسلام هم وجود داره نمیشه بگم چون قطع کاربری میشم. اونقدر پاپ اسلام بزرگه که اگر معتقد نباشی ...

من و امثال من هیچ وقت پاپ که شما در ذهنت هست رو معصوم نمیدونم و به رسمیت نمیشناسیم اون هم یه حکومتران هست 

فقط همین و لاغیر 

امام و معصوم ما حضرت ولی عصر هست 

گفتم نباید درس حوزه رو به دین ربط بدی برای همین اینطور فکر میکنی

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
با هرکسی دقیقا مثل خودش صحبت کردم موفق باشید

اتفاقا بقیه خیلی محترمانه نظر داده بودن فقط نظرشون با شما فرق داشت و این برای شما انگار توهین تلقی میشه که کسی مثل شما فکر نکنه(خیلی دوست دارم تعریف شما از تعصب رو بدونم!)،برای همین گارد گرفتید و با تمسخر جواب دادید،بهتر بود به جای تمسخر نتایج تحقیقاتتون رو اعلام میکردید و بحث پربارتر میشد،به شخصه حتما استفاده میکردم

من و امثال من هیچ وقت پاپ که شما در ذهنت هست رو معصوم نمیدونم و به رسمیت نمیشناسیم اون هم یه حکومترا ...

درس حوزه چیه؟

همون درسی هست که مراجع میخونن و شما در نهایت از تقلید داری میکنی

واقعا یکبار دیگه کامنتت رو بخون چه قدر بی ربط صحبت میکنی😊

من جواب شما را دادم 

حالا شما بی ربط فرض کن

شما اسلام رو از انقلاب اسلامی جدا بگیر عزیزم 

اینها با هم فرق دارند 

انقلاب یه دوره حکمت هست مثل قاجار صفویه افشاری و .....

اما اسلام دینی است جهانی و 1400 سال از اون میگذره 

اصلش رو مطالعه کن نه فرع رو