2777
2789
عزیزم شما باید خودت رو با خدای خودت اروم کنی اصلا این دهنیت جهنمو بهشت رو بنداز دور وقتی یک لحظه با ...

بنده این ذهنیت رو به هیچ وجه ندارم عزیزم. صحبتم کلی درباره جامعه و ترسی که بهش تزریق میشه هست.

خداوند از مادر به انسان مهربان تر هست و در این معقوله شکی وجود نداره

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
بنده این ذهنیت رو به هیچ وجه ندارم عزیزم. صحبتم کلی درباره جامعه و ترسی که بهش تزریق میشه هست. خداو ...

خوب دیگه هرکسی یه جوری خدای خودش رو توصیف میکنه موفق باشین⚘

دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!مهم نی پشت سرم چی زر زر میکنن مهم اینع تا منو میبینن خفع میشن😉خــاص؟ … مــالــه اُسْــکُــلاسُ … مَــشْــتــی بــاش… به هر میمونی میرسی سریع نگو با من باش.. سنگین باش 🤪سَّــنّگْـیّنِــعِ هَّــضْـمٌ مَــنْ بَــرآت بِـکِـشّ کِـنّْـآر مِــرسّــے فَــدّآتّ🤘🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر میکنم شما یخورده از دنیا عقبید چون الان دیگه سالهاست ادم ها خودشون اعتقاداتشون رو انتخاب میکنن&n ...

اعتقاد مسئله‌ای هست که بشه اعلامش کنی و مشکلی برات ایجاد نشه و بتونی تغییرش بدی غیر از این باشه آزادی محسوب نمیشه . شما لازمه یکم خودتو بروز کنی عزیزم.

درادامه هم شما هیچ وقت درباره اسمت نمیای دفاع کنی جبهه بگیری عضو گروه بشی انسان دیگری رو سر اسمش بکشی😄

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
چه راحت با جرات میگی فقط انجیل و تورات تحرف شدن و فقط قران تحریف نشده کمی واقع بین باش 😄 متعصب = ...

چون هرجای دنیا بری قرانارو باهم مقایسه کنی واو به واوشون مثه همه ولی توراتو انجیلی که ثه هم باشن سختتتت گیر میاد 

متعصب نیستم عزیز داریم صحبت میکنیم 

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿
درس حوزه خوندن دلیل بر برحق بودن دین نیست  شما باید بی غرض بری تحقیق نه مثل شما  شما اب ...

شما اول برو معنی نژاد پرستی رو بفهم بعد بیا بکار ببر😄.

بنده میهن پرستم و فاصلش با نژاد پرستی بین زمین و اسمونه.

حالا اگر شما غیرت نداری و خون هم وطنات برات مهم نیست باید بهت شک کرد که ایرانی هستی😄 و یا بهتر بگم انسان هستی!؟؟

کسی هم نگفت دلیل بر حق بودنه😄 دو برابر متوسط مردم حداقل مطالعات دیننی داشتم😄ولی با چشم باز نه با چشم های بسته و افساری بر گردن.

چون نتیجه تحقیقم با شما متفاوت شده یعنی بنده با قرض تحقیق کردم عجبا عجب😂😂 باشه شما خوووبید

چون هرجای دنیا بری قرانارو باهم مقایسه کنی واو به واوشون مثه همه ولی توراتو انجیلی که ثه هم باشن سخت ...

متعصبی که حکم ارتداد میدی برای خودت😄 در دنیا جدید بسر میبریم با چاپ سر و کار داریم که همه چیز شبیه بهم هستند. مقایسه برای نسخه‌های خطی به کار میره

انسان ۵ دقیقه بعد از تولدش دین و مذهبش انتخاب میشه و تمام عمرشو صرف دفاع از چیزهایی میکنه که خودش ان ...

دینداری میراث نیست که از پدر به فرزند برسه

نمی‌دونستم ایموجی خنده توهین محسوب میشه 😄 خندم برای شستشوی ذهن‌ها بود زمانی که انسان کارش بشه تقل ...

خوب این نظر شما درباره اسلامه 

ما میگیم مراجع تقلید انسان های معصوم و بدون خطا نیستن و معصومین فقط پیامبر و اهل بیت او هستند اما مسیحیان هم پاپ دارند و اختیاراتش نمی خوام بهشون توهین کنم فقط از باب تذکر میگم 

به اعتقاد کلیسای کاتولیک رومی، پاپ دارای قدرت مطلقه و نامحدود است. وی می تواند سنت مسیحیت را ادامه و توسعه دهد، حق قانونگذاری شرعی و تشریع حکم الهی را داراست. این قدرت برتر وی براساس مبانی و دلایلی از کتاب مقدس، سنت مسیحیت، مصوّبات شورای جهانی مسیحیان، فرمان های پاپی و تحلیل عقلی استوار شده است. به علاوه پاپ در اظهار نظر و صدور حکم و فتوای شرعی خطاناپذیر است، هیچگاه اشتباه نمی کند، هرگز به انحراف نمی رود و هرچه در مقام مقدس پاپی بگوید حکم خدا و غیرقابل اصلاح و تغییر است. فرمان پاپ برای همه مسیحیان حجت است و باید بپذیرند و از وی اطاعت نمایند.

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
خوب این نظر شما درباره اسلامه  ما میگیم مراجع تقلید انسان های معصوم و بدون خطا نیستن و معصومین ...

پاپ در اسلام هم وجود داره نمیشه بگم چون قطع کاربری میشم.

اونقدر پاپ اسلام بزرگه که اگر معتقد نباشی بهش مسلمان نیستی(در حالیکه میگن ادم معصومی نیست ولی جانشینه)😄

شما اسلام رو به همین دقت مسیحیت نگاه کن.

بنده این ذهنیت رو به هیچ وجه ندارم عزیزم. صحبتم کلی درباره جامعه و ترسی که بهش تزریق میشه هست. خداو ...

و همونطور که مادر تنبیه میکنه خدا هم تنبیه داره برا خطاکاران

اگر ببینی بالا پاسخشون رو دادم. متوجه صحبتام هستم ولی شما در سطح من نیستی 😄

شما ب جای دین دنبال ادب یکم بودی بهتر بود.  ریپلای نکنی خوشحال میشم

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
چه راحت با جرات میگی فقط انجیل و تورات تحرف شدن و فقط قران تحریف نشده کمی واقع بین باش 😄 متعصب = ...

شما تمام‌کامنتاتون پر از طعنه و تمسخره،من اصلا بحث مذهبی با شما نمیکنم چون بی فایده هست ولی شما اگه اینقدر به متعصب نبودن خودت و تحقیقات و عقایدت مطمئن بودی نیازی به تمسخر دیگران نمیدیدی،میتونستی با آرامش و ادب بیشتری براشون کامنت بگذاری

متعصبی که حکم ارتداد میدی برای خودت😄 در دنیا جدید بسر میبریم با چاپ سر و کار داریم که همه چیز شبیه ...

حکم ارتدادو من ندادم خدا و پیامبرش دادن بد نیست طی تحقیقاته بی غرضتوووون قرآن رو هم مطالعه بفرماید