2777
2789
من قطعا رفتم دنبالش و تحقیق هم کردم خیلی زیاد😊 و قطعا ازاد بودم. دین میگه لا اکراه فی الدین ولی ای ...

مرتد به حساب میای چون دین کامل اسلامه و اگه انجیلو تورات تحریف نشده بوده الان همه باید مسلمون میبودن چون میامبرانشون بشارت دادن به اومدن پیامبر اسلام  و کامل کننده ی همه ی دین ها شما اگه میخوای دینتو عوض کنی باید دینی بهتر از اسلامو انتخاب کنی نه دینی که تکاملش کمتره هرچنددددکه مسیحیت و یهودیت و غیره سختی هایی به مراتب بیشتر از اسلام دارن اگر تحقیق کرده باشید میدونید

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿
عزیز راه برا تحقیق و انتخاب با چشم باز همیشه بازه ما کم کاری میکنیم دلیل نمیشه بگیم خنده داره و..... ...

من اونقدی تحقیق کردم که حاضر شدم یک ترم حوزه بخونم ببینم اینا چی میگن😄

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا دعوا داری؟ بله از نظر من هست . تمام ادیان الهی هستند و کامل. دینی که با قتل و تجاوز به هم وطنام ...

عزیزم دین اسلام با حمله به ایران شروع نشده و 

حمله در زمان خلیفه غاصب دوم عمر بوده

ثانیا پس هیچکس نباید یهودی بشه چون از اونها جنگجوتر نداریم 

چه حرفیه عزیزم لطفا بدون غرض مطالعه و تحقیق کامل کنید نه با تعصب 

شاهان که شاید ازشون خیلی هم تعریف کنید شیعه بودند مثل شاهان صفوی نادرشاه و .....

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
مرتد به حساب میای چون دین کامل اسلامه و اگه انجیلو تورات تحریف نشده بوده الان همه باید مسلمون میبودن ...

چه راحت با جرات میگی فقط انجیل و تورات تحرف شدن و فقط قران تحریف نشده

کمی واقع بین باش 😄

متعصب = انسان جاهل

بای😄

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
😂

من مورد خنده داری نمیبینی عزیزم 

ما محترمانه بحث میکنیم 

اما شما ......

چون جوابی ندارید 

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
عزیزم دین اسلام با حمله به ایران شروع نشده و  حمله در زمان خلیفه غاصب دوم عمر بوده ثانیا پس ه ...

من تمام کتب سنی و شیعه

و تاریخی درست(که دست کاری نشدن ) رو خوندم. بدون تعصب.

موفق باشید

چرا دعوا داری؟ بله از نظر من هست . تمام ادیان الهی هستند و کامل. دینی که با قتل و تجاوز به هم وطنام ...

بوخودا دارم آروم صحبت میکنم دعوا نکردم    لحنم همینه همه میگن دعوا داری. میگن توی چت سوتفاهم میشه همینه خخخخ

من دارم ازتون سوال میکنم چون خودمم مث شما دنبالش رفتم میخواستم ببینم شما به چ نتیجه ای رسیدی

فک کنم خودت متعصبی ک اینطوری زود از کور دررفتی جانم. 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
من تمام کتب سنی و شیعه و تاریخی درست(که دست کاری نشدن ) رو خوندم. بدون تعصب. موفق باشید

خوب بفرمایید تا ما هم بریم بخونیم 

شاید هدایت شدیم

من اونقدی تحقیق کردم که حاضر شدم یک ترم حوزه بخونم ببینم اینا چی میگن😄

درس حوزه خوندن دلیل بر برحق بودن دین نیست 

شما باید بی غرض بری تحقیق

نه مثل شما 

شما ابتدا نژادپرستی خودت رو از بین ببر بعد برو تحییق

انسان ۵ دقیقه بعد از تولدش دین و مذهبش انتخاب میشه و تمام عمرشو صرف دفاع از چیزهایی میکنه که خودش ان ...

فکر میکنم شما یخورده از دنیا عقبید چون الان دیگه سالهاست ادم ها خودشون اعتقاداتشون رو انتخاب میکنن 

دین شما چیزی نیست که تو شناسنامت نوشته

و شما ۵ دقیقه بعد از تولدت خانوادت کشورت محل زندگیت و هویتت معلوم میشه پس لابد اینا هم خنده دارن

شما زندگی رو به مزاح میگیرید ؟

من مورد خنده داری نمیبینی عزیزم  ما محترمانه بحث میکنیم  اما شما ...... چون جوابی نداری ...

نمی‌دونستم ایموجی خنده توهین محسوب میشه 😄

خندم برای شستشوی ذهن‌ها بود

زمانی که انسان کارش بشه تقلید میشه برده فرد مقابل و جایی برای فکر کردن نمیمونه و ترسو میشه. از اتش جهنم میترسه پس روزه میگیره نماز میخونه.

از فشار قبر وحشت داره فکر و ذکرش درگیر اینه من فلان کارو بکنم تا این موارد ایجاد نشه و انقدر درگیر ترس و غم میشه تا اینک ذهنش کار نکنه در چ ظلمی قرار داره و چ جفایی بهش میشه.

چرا یک نفر میگه آتشی نیست خلع لباس میشه چون ترس ازین وجود داره که ملت دیگه نترسند.

و تمامی مسائل در قالب دین بهش گفته میشه و فقط تقلید میکنه.

حقیقت روزی اشکار میشه.

موفق باشید

من مورد خنده داری نمیبینی عزیزم  ما محترمانه بحث میکنیم  اما شما ...... چون جوابی نداری ...

ایشون خودش معلوم نبود فازش چیه . فهمید اشتباه حرف میزنه صحنه رو ترک کرد ب بقیه فقط میگه متعصب خودش بدتره والا

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
ایشون خودش معلوم نبود فازش چیه . فهمید اشتباه حرف میزنه صحنه رو ترک کرد ب بقیه فقط میگه متعصب خودش ب ...

اگر ببینی بالا پاسخشون رو دادم.

متوجه صحبتام هستم

ولی شما در سطح من نیستی 😄

نمی‌دونستم ایموجی خنده توهین محسوب میشه 😄 خندم برای شستشوی ذهن‌ها بود زمانی که انسان کارش بشه تقل ...

عزیزم شما باید خودت رو با خدای خودت اروم کنی اصلا این دهنیت جهنمو بهشت رو بنداز دور وقتی یک لحظه با خدای خودت حرف میزنی چقدر ارومی میشی وقتی سر رو سجده نیزاری چه حسه لذتی بهت دست میده زمانی که سحر پا میشی قنوت میگیری تا نماز صبح بخونی چه حسه خوبی داری تو بیداری و داری خدای خوبتو ستایش میکنی همون خدای بالا سر قرانو فرستاد تا ما با عقل خودمون راهمونو پیش ببریم ماهمه تکه ایی از خدا هستیم 

دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!مهم نی پشت سرم چی زر زر میکنن مهم اینع تا منو میبینن خفع میشن😉خــاص؟ … مــالــه اُسْــکُــلاسُ … مَــشْــتــی بــاش… به هر میمونی میرسی سریع نگو با من باش.. سنگین باش 🤪سَّــنّگْـیّنِــعِ هَّــضْـمٌ مَــنْ بَــرآت بِـکِـشّ کِـنّْـآر مِــرسّــے فَــدّآتّ🤘🍃