2777
2789
انسان ۵ دقیقه بعد از تولدش دین و مذهبش انتخاب میشه و تمام عمرشو صرف دفاع از چیزهایی میکنه که خودش ان ...

شما چرا نرفتی دنبالش چرا تحقیق نکردی؟؟؟ آزاد بودی که 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
مسلمون شناسنامه ای اگه منظورتونه ۱.۵ میلیارد نفر که ۴۰۰ میلیون نفرشون شیعن مسلمون حقیقی خدا میدونه

امضات چقدر قشنگه🌷😍

پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز به درک کاملی نرسیدم و انتخاب نکردم تحقیق نکردم و باور ندارم فعلا.... 

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
شما چرا نرفتی دنبالش چرا تحقیق نکردی؟؟؟ آزاد بودی که 

من قطعا رفتم دنبالش و تحقیق هم کردم خیلی زیاد😊 و قطعا ازاد بودم.

دین میگه لا اکراه فی الدین ولی این دوره زمونه اگر دینتو عوض کنی مرتد خونده میشی😄

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
انسان ۵ دقیقه بعد از تولدش دین و مذهبش انتخاب میشه و تمام عمرشو صرف دفاع از چیزهایی میکنه که خودش ان ...

شاید شما اینطور باشید 

یعنی میگی همه اینطور هستند

نه ما بعد از اینکه فهمیدیم پدر و مادرمون شیعه هستن 

تحقیق کردیم و رفتیم دنبالش 

و انتخاب کردیم 

تقلید در اعتقادات و اصول دین باطله 

انسان خودش باید بهش برسه

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
شاید شما اینطور باشید  یعنی میگی همه اینطور هستند نه ما بعد از اینکه فهمیدیم پدر و مادرمون شی ...

افرین به شما😀 پس چرا از مرجع تقلید میکنی😀

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
من قطعا رفتم دنبالش و تحقیق هم کردم خیلی زیاد😊 و قطعا ازاد بودم. دین میگه لا اکراه فی الدین ولی ای ...

خداروشکر پس دنبالش رفتی. میخواستی دین عوض کنی؟؟ دینی کامل تر از اسلام هست؟ شما چی پیداکردید ک خواستید عوضش کنید؟ 

منم تحقیق کردم و با معجزه هایی ک وقتی خدارو صدا زدم دیدم فهمیدم دینی ک الان دارمو عاشقشم و برام کامله

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
افرین به شما😀 پس چرا از مرجع تقلید میکنی😀

متشکرم عزیزم

تقلید از مرجع در مسائل فروع دین و احکام هست نه در اصول دین

ما در مسائل احکام و فروع دین از اونها تقلید میکنیم 

اصول دین شامل توحید نبوت امامت عدل و معاد 

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…

عزیز راه برا تحقیق و انتخاب با چشم باز همیشه بازه ما کم کاری میکنیم دلیل نمیشه بگیم خنده داره و..... اتفاقا در اسلام به شدتتتت به تفکرو تحقیق سفارش شده که با چشم باز انتخاب کنید و صرفا بر دین گذشتگانتون تکیه نکنید بلکه با اعتقاد قلبی بپذیرید منم که الان اینجام تحقیق کردم و ی نکته اینکه اگه قرار بود همه بر دین گڋستگانشون بمونن و هیچ کاری نکنن پیامبرا برخلاف بزرگانو نیاکانشون عمل نمیکردن و پیرو همون بت هاوغیره میموندن

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿
خداروشکر پس دنبالش رفتی. میخواستی دین عوض کنی؟؟ دینی کامل تر از اسلام هست؟ شما چی پیداکردید ک خواستی ...

چرا دعوا داری؟ بله از نظر من هست . تمام ادیان الهی هستند و کامل.

دینی که با قتل و تجاوز به هم وطنام شروع بشه دین درستی نیست😄

حقیقتا هم حوصله بحث با ادم متعصب مثل شما رو ندارم.خیر پیش

متشکرم عزیزم تقلید از مرجع در مسائل فروع دین و احکام هست نه در اصول دین ما در مسائل احکام و فروع د ...

😂