2777
2789
درس حوزه چیه؟ همون درسی هست که مراجع میخونن و شما در نهایت از تقلید داری میکنی

نه منظورم حوزه علمیه خواهران زیر نظر مرکز مدیریت 

درسی که مراجع ما خوندن فرق میکنه و فقط کلام اهل بیت علیهم السلام  هست

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
نه منظورم حوزه علمیه خواهران زیر نظر مرکز مدیریت  درسی که مراجع ما خوندن فرق میکنه و فقط کلام ...

😄😄 از روی کلام اهل بیت فقط، انواع احکام ولایتی میدن

واقعا این بحث خالی کردن ذهن طرفین هست و بی فایده😄

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😄😄 از روی کلام اهل بیت فقط، انواع احکام ولایتی میدن واقعا این بحث خالی کردن ذهن طرفین هست و بی فا ...

عرض کردم عزیزم 

من دین رو از این سیاست ها جدا میدونم 

حتی از مراجعی که دین رو به نفع قدرت به بازی گرفتند 

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید 

به نظرم این فرصت را به عقل خودتون بدید و دین را از این چیزها جدا کنید ببینید چقدر اسلام دین لطیفی است 

من با شما دعوا ندارم گلم 

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
به نظر میرسه شما از ترس جهنم تا این حد از دین متنفر شدی ولی دیگران رو محکوم میکنی به خاطر پرستش خدای ...

خیر تنفر از ترس نمیاد . تنفر از اگاهی میاد. زمانیکه براحتی ملت رو وارد یک گرداب کردند و متوجه نمیشند با ترس های تزریق شده بهشون چه بلاهایی داره سرشون میاد. و دین شده علمی که هر گاه بخوان با ایجاد تغییراتی مردم رو سر جاشون میشونن و...

و اینقدر این ترس این فکر از هر طریقی وارد اذهان شده، که افراد جوری دفاع میکنن که انگار هم عصر امام‌ها بودن و دقیقا دیدن چی شده؟!

یا اینکه در قضایای شهربانو چه طوری زنی که شوهر داشت. همسر یزدگرد به عقد امام حسین در اومد(الان ترور میشم)

کجا این اسلام هست؟!

یا اینکه این تعداد زن برای فرد معصوم درسته؟!

جهت هدایت فرد بود اینکار یا کمک. خب بسادگی این کار انجام میشد و نیازی به ازدواج نبود

و یا عایشه ۸ ساله

بحث زیاده ولی من توانشو دیگه ندارم انقدر که بحث کردم و جوابی وجود نداشته.☺ شاید تند شدم و از کوره در رفتم. چون دیدم افرادی هنوز هستند که بخاطر اعتقاد حاضرند شخص دیگری رو بکنشند. این‌ها چه فرقی با داعش دارند؟ همگی یکسان هستند از جهت تعصب.

من شاید تند بشم ولی هیچ وقت براحتی نمیگم چون تو عقیدت با من یکسان نیست باید بمیری. حقیقتا آدم یک رویی هستم، زبونی چرب ندارم و در نهایت گردنی ببرم.

در هر حال موفق باشید و پایدار.

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
عرض کردم عزیزم  من دین رو از این سیاست ها جدا میدونم  حتی از مراجعی که دین رو به نفع قدر ...

نظرها متفاوته. برای من خارج از سیاست هم دین لطیفی نمیبینم.

موفق باشید

نظرها متفاوته. برای من خارج از سیاست هم دین لطیفی نمیبینم. موفق باشید

بله صد در صد 

ولی شما به موارد دیگه اشاره نکردید 

اینها که مطرح کردید معلومه دغدغه اصلی ذهنتون بوده 

پس متعصب نباشید 

بیشتر تحقیق کنید تا پیش وجدانتون سرافکنده نباشید 

شما هم موفق باشید 

بله صد در صد  ولی شما به موارد دیگه اشاره نکردید  اینها که مطرح کردید معلومه دغدغه اصلی ...

لازم نمیبینم تمامی اعتقاداتمو به شما بگم و در این سایت مطرح کنم.

و نیازی نیست توصیه تحقیق کنید همه راه ها رو رفتم.

اتفاقا پیش وجدانم بسیار سربلندم برای اعتقاداتم.

تعصب یعنی شما که تنها راه رو اسلام میبینید و رهایی ازش رو سرافکندگی در پیش وجدان میبینید.

بدرود

لازم نمیبینم تمامی اعتقاداتمو به شما بگم و در این سایت مطرح کنم. و نیازی نیست توصیه تحقیق کنید همه ...

من متعصب نیستم گلم اتفاقا شما متعصب هستید که اینقدر تند حرف میزنید من که چیزی نگفتم 

من برای همه ادیان ارزش قائلم 

افرادی که بر اساس دین واقعیشون عمل میکنند 

خدانگهدار

خیر تنفر از ترس نمیاد . تنفر از اگاهی میاد. زمانیکه براحتی ملت رو وارد یک گرداب کردند و متوجه نمیشند ...

اگر مطالعاتتون کامل بود میدونستید که شهربانو همسر یزدگرد نبود بلکه دخترش بود،و اگر کامل منابع رو مطالعه کرده بودید میدونستید که اعدادی مثل سن ازدواج عایشه،حضرت زهرا و حضرت خدیجه چندین روایت تاریخی دارن و اتفاقا اونی که بین مردم رایج شده دارای ضعیف ترین سند هست،طبق اسناد تاریخی تمام فرزندان ابوبکر در زمان جاهلیت به دنیا اومدن،جالبه که تو هیچ سند دیگه ای این مسئله رد نشده و همه قبول دارن،حالا با یه حساب سرانگشتی میتونید حساب کنید که وقتی عایشه در زمان جاهلیت به دنیا اومده در زمان ازدواج با پیغمبر نمیتونسته کمتر از شونزده هفده سالش بوده باشه،سن ازدواج حضرت زهرا هم نه سال و هم هجده سال ذکر شده که اتفاقا این سن هجده سال هم سندش ضعیف نیست ولی حرفی ازش زده نمیشه و زمان شهادتشون هم بنا به همین هم هجده سال و هم بیست و هشت سال اومده،سن ازدواج حضرت خدیجه ضعیف ترین سند میگه چهل ساله بودن و پانزده سال از پیامبر بزرگتر بودن و قبل از اون هم ازدواجهایی داشتن بعد جالبه همون ‌روایات برای کم ارزش نشون دادن حضرت خدیجه میگن ایشون پول و ثروتشو از ازدواجای قبلیش داشت اما اونقدر دشمنی داشتن که دلشون نمیومده بگن شوهرای حضرت خدیجه آدمای مهمی بودن و یه جا اشاره میکنه که مثلا یکی از شوهراش گور کن بوده که بگه آدمای سطح پایین با ایشون ازدواج کرده بودن! در حالی که عقل سلیم خیلی راحت متوجه تناقض بین این دو میشه،چه جور گورکنی بوده که از ارثش همسرش میشه یکی از ثروتمندان عرب؟ روایت قوی تر میگه که حضرت خدیجه همسن پیامبر یا نهایتا یک سال بزرگتر از  پیامبر بود و قبل از اونم ازدواجی نداشت،خوب البته برای منم جالبه که حتی تو کتابای درسی ما روایات ضعیف تدریس میشه طوری که وقتی کسی که مطالعه داشته میاد از بقیه ی روایات که حتی سند قوی تری دارن حرف میزنه همه بهش حمله میکنن‌! و هیچ کس باور نداره! من از یه آدم عادی توقع ندارم اینا رو بدونه چون کسی که مطالعه نکرده به همون متون کتابای درسیش و مطالب تو کانالای تلگرامی بسنده میکنه،اما کسی کا ادعای مطالعه و تحقیق کامل میکنه اینا کوچکترین چیزهایی هست که باید بهشون رسیده باشه و براش حل شده باشه،خصوصا که وقتی شروع به مطالعه میکنید اولین چیزی که باهاش مواجه میشید همین چیزهایی هست که چندتا روایت ازشون وجود داره و اسناد مختلف که دلیلشم اینه که مدتها مسلمانها حق نگارش احادیث و ... رو نداشتن و یه عده هم برای ساخت احادیث و تاریخ جعلی پول و جایزه میگرفتن 

اگر مطالعاتتون کامل بود میدونستید که شهربانو همسر یزدگرد نبود بلکه دخترش بود،و اگر کامل منابع رو مطا ...

نسخه‌های چاپ‌ ۵۷ به بعد رو نخوندم تا حرف‌های شما رو تکرار کنم😉

نسخه‌های چاپ‌ ۵۷ به بعد رو نخوندم تا حرف‌های شما رو تکرار کنم😉

حقیقتا حرف کسی که میگه تمام‌ یا اکثر منابع رو خوندم برام باورپذیر نیست مگر اینکه هفتاد هشتادسالش باشه و از زمانی که سواد خوندن و نوشتن پیدا کرده باشه رفته باشه سراغ منابع،شما همون‌کتب اربعه رو هم بخوای بخونی چندین سال باید زمان گذاشته باشی،دیگه بقیه ی منابع به کنار،ضمن اینکه این اسناد مال هزارو چهارصد سال پیشن  ربطی به قبل پنجاه و هفت و بعدش ندارن،به نظر میرسه شما دنبال جواب نیستی بیشتر دوست داری یه چیزی بگی طرف مقابل نتونه جواب بده و حرفتو به کرسی بنشونی و یک ذره هم احتمال نمیدی طرف مقابل واقعا دنبال اینچیزا رفته باشه و بتونه جواب بده! وقتی جواب میگیری رو به تمسخر و بحث رو به بیراهه کشوندن میاری تا مجبور نشی حرف طرف مقابل رو بپذیری یا حداقل بهش فکر کنی،پس نگو تعصب ندارم،هر آدم‌ بی طرفی متوجه تعصب شما رو مطالعاتت میشه چرا که تا چیزی خلاف اون چیزی که فکر میکنی گفته میشه سریع گارد میگیری و حرفایی میزنی که اصلا ربطی به بحث اصلی ندارن،بحث رو با شما ادامه نمیدم چون متوجه شدم برخلاف ادعاتون اونقدری مطالعه ندارید که بتونیم یک بحث پربار و مفید داشته باشیم،من با این فرض که شما واقعا مطالعه کردید و میتونم در بحث با شما چیزی یاد بگیرم‌ وارد این بحث شدم،وقتی واقعیت خلاف اینه با احترام ‌به شما ترجیح میدم برای وقت خودم ارزش قائل بشم و دنبال یک بحثی که چیزی بهم اضافه نمیکنه رو نگیرم،موفق باشید

لازم نمیبینم تمامی اعتقاداتمو به شما بگم و در این سایت مطرح کنم. و نیازی نیست توصیه تحقیق کنید همه ...

متاسفانه شما اصلا با ادیان دیگه برخوردی نکردی چشم بسته داری ۴ تا حرف کلیشه ای رو تکرار میکنی تمام حرفات پر از کنایه و توهینه 

یه ادم به شدت خودبرتر بین 

شرمنده عزیز من هیچ وقت از زندگی شخصیم تو سایت صحیت نکردم ودر اینده هم نمیکنم ولی اینجا چون میدونم تاپیک بسته میشه لازمه بگم چند سال تو این مملکت زندگی نکردم و تو یکی از پیشرفته ترین و موفق ترین کشورای دنیا از نظر قوانین مدنی بودم دینمو خودم انتخاب کردم تو برترین دانشگاه این مملکت درس میخونم با هزار ویک ادم با هزار ویک عقیده در ارتباطم دوست غربی و شرقی و اسرائیلی و یهودی و آئتیستم زیاد داشتم و دارم و هرروزم خیلی مودبانه سر تفکراتمون با هم بحث و گفت و گو داریم نه مثل شما که اصلا نمیدونی بحث چی هست

شما هر جای دنیا بری با این طرز بیانت و طرز تفکرت قطعا دچار مشکل میشی حرفات پر از تعصبه در حدی که بدون منطق و صرفا با ۴ تا شعار تکراری داری بحث میکنی و معلومه مطالعت احتمالا در حد کتاب های مدرسه بوده

من حرفی با ادمی که شعار وطن دوستی میده و احتمالا از وطن فقط اسمشو بلده ندارم

تو فقط به ۱۳۰۰ سال اول تاریخ وطنت احترام میذاری همین الان تاریخ ۱۴۰۰ سالشو با توهین شستی شرط میبندم نه ولیدورانت خوندی نه از کنار یه کتاب تاریخ رد شدی

شما یه ادم به شدت ضد وطنی دوست عزیز هرچند میدونم افرادی با تفکر شما فقط حرفای خودشون رو میشنون و بحث فایده ای نداره

موفق باشی

در نظر اسلام و قرآن اگر خونده باشید ایرانی و عرب و آمریکایی و .... فرقی نداره هر کس باتقوا باشه بهتر ...

چرا بحث بیخود میکنید با امثال ایشون؟

با ادمی که سوادش در حد سواد خودتون باشه بحث کنید نه ادمی که یه دونه کتاب تاریخ زبان اصلی نخونده همین الان میتونم با رفرنس تک تک حرفاشو رد کنم ولی متاسفانه میدونم فایده نداره 

بیخیال