2777
2789
عنوان

خسته شدم 😔کاش خدا منو بکشه راحت شم

914 بازدید | 70 پست

هر جا که میرم میگن نی نی نداری آزارم میدن 😔😔

دیگه نا ندارم هر جا میرم یا درباره بچه حرف میزنن یا از حاملگی کسی، واخر ختم میشه به بچه دارشدن من که نی نی نداری، من غصم میگیره میگم زوده می خوام درس بخونم دروغ میگم 🤕😭هر کاری کردم نشد شنیدم شوهرم به مادرش گفت ما که دیگه بچه دار نمیشیم، اونم ناامید شده ازم، اگه همین طوری پیش بره مجبورم جدا بشم 😭😭😭من شوهرمو دوست دارم نمیخوام به پای من بسوزه اون بچه میخواد دوست داره دیگه سنی ازش گذشته 😔

شاید یکی دیگه بتونه براش بچه بیاره 

خواهش میکنم خالصانه برام دعا کنین 😭خدا خیرتون بده 🙏🙏🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ناراحت نباش...به کسی مربوط نیست.درمان کن و امید داشته باش..شوهرت اگه قصد جدایی داشت خودش دست بکار میشد.شوهرت مگه چند سالشه که سنی ازش گذشته؟

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

چرا آخه همیشه بدترین راه رو اولین راه حل میگیری؟عزیزم آی وی اف کن نهایتا ده ملیون وام بگیر آی وی اف کن نشد باز تکرار کن نا امید نباش خواهر منم همین مشکل وداره وگاها مثل شما ازاین فکرها میکرد اما الان به لطف خدا آی وی اف کرده وداره نی نی دار میشه 

هرچه بادا باد

چی بگم یعنی یه سریا متاسفانه دخالت بی جا میکننن و منطقی نیستن نمیگن شاید یکی مشکل داشته باشه نبایی دلخالت کنیم عموی من بیست سال شایدم ییشتر بچه دار نشد بعدش بچه اورد اونم سه تا دختر الان دوتا دوماد داره کوچیکه 15سالشه   ناامید نشه عزیزم😊😊