2777
2789
عنوان

شب یلدا

306 بازدید | 33 پست

شب یلدا لطفا دورهمی نذارین . بشینین خونه با خانواده ی خودتون باشین.‍ کرونا هم در جمع ها مهمان خواهد بود . بخاطر عزیزانتون رعایت کنین. اونایی که کرونا میگیرن هم فکرشو نمیکردن درگیر بشن‌.‌ 

کرونا #  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام کاملا موافقم به فکر اطرافیانتون باشید جمع خانوادگی حتی کسانی که هر روز می بینید نرید به خصوص پدر و مادر ها و سالمندان .بچه ها اکثر ناقل بدون علامت هستن خواهش می کنم امسال یلدا دور همی نگیرید 

ما هیچ سالی دورهمی نداشتیم😄شب عید و شب یلدا خونه خودمونیم سه تایی جشن میگیریم ولی الهی این کوفتی کرونا بره و دوباره مهمونی باشه شادی باشه 😔

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

قبلا یه جمله ای بود میگفتن اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد اونی که خودشو زده به خواب نمیشه بیدار کرد

دقیقا کرونا و خونه موندن هم همینه واقعا مگه کسی هست که الان از این وضع خبر نداشته باشه یا ندونه قطعا اونایی که مهمونی میرن بیشتر از ما میدونن اما نمیخوان رعایت کنن و متاسفانه هیچ حرفی روشون اثر نداره

آدما هیچ وقت  دلتنگ چیزی که نداشتن، نمیشن 💔
کاش فقط افرادی که رعایت نمیکنن کرونا میگرفتن. الان متاسفانه تر و خشک دارن با هم میسوزن😔

من یه بار عصبی شدم دعا میکردم که کاش هر کی رعایت نمیکنه همون موقع کرونا بگیره همون موقع هم بمیره تا به چند تا بدبخت دیگه هم نده 😑😑 خیلی عصبی بودم اون موقع 

آدما هیچ وقت  دلتنگ چیزی که نداشتن، نمیشن 💔

چشممم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔