2777
2789
لطف کنید اگه خانومای قمی آنلاین هستن حتما جواب بدید میخوام برا یلدا نوبت بگیرم 😭😭😭

سلام اگر ساکن قم هستین 😊اگر مایل هستین عضو گروه تلگرام خانمهای قمی بشین  به این ایدی پیام بدین یا آیدی خودتونو بزارید اینجا ادتون کنم

شرط ورودش ارسال ویس هست ...برای آرامش و امنیت اعضای گروه

Manokhoodaaa@

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پسرم ۱۰ ماهشه   معلومه ک نمیبرمش عکس بگیرم توی این اوضاع صلاح نیست اصلا....

کرونا که معلوم نیست تا کی باشه ،نمیشه همه چی رو کنار گذاشت میشن الکل برد اونجایی که بچه میشینه ضدعفونی کرد یه نفرم میخواد عکس بگیره که ماسک دارن وبیشتر فاصله دورن من تو اوج کرونا یک فروردین زایمان کردم که بیمارستان ازشلوغی جا نبود چیزیم نشد بعد خالم همش تو خونه بود ازترس کرونا گرفت منظورم اینه ما باید تا جایی که میتونیم رعایت کنیم ماسک بزنیم و..ولی نمیشه همه چی رو کنارگذاشت حالا حالا هم که واکسن نمیاد 🥺🥺

کرونا که معلوم نیست تا کی باشه ،نمیشه همه چی رو کنار گذاشت میشن الکل برد اونجایی که بچه میشینه ضدعفو ...

خب چرا  بعضی کارها واجب نیستن... شما خودت میدونی ولی من چنین ریسکی نمیکنم بخاطر عکس به هوای اینکه حالا حالاها هست ...  ....  هرچی خودت صلاح میدونی عزیزم

آتلیه عمارت خوبه میتونی پیجشو پیدا کن عکساشو ببین مخصوص بچه هام هست 

خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمی‌کند و ثروت آنان رزق مارا کم نمی‌کند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...