2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم؟

250 بازدید | 32 پست

سلام دوستان...من ۲۲سالمه وچهار ماهی میشه که نامزد کردم...نامزدم ۲۷سالشونه و دارن درس میخونن راهمون ازهم دوره که البته بیشتر اوقات شهرماست چون خودشون اینجا خونه دارن...من مدتیه که متوجه شدم متاسفانه ناس مصرف میکنه وشکی ندارم به این قضیه...اما تا حالا به روش نیاوردم!دوست ندارم ادامه بده به همین علت میخوام به روش بیارم امانمیخوام وقتی بهش گفتم حاشا کنه...درضمن باهم خیلی راحتیم من بارهابهش گفتم هرچیزی رو خودت بهم بگی بهتره‌..میشه کمکم کنیدچجوری بهش بگم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناس چیه؟!🤔

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈

من که نمیدونم ناس چیه... اما به هر حال برو به نامزدت بگو میدونم که ناس مصرف میکنی و لطفا بهم دروغ نگو. و بعد ازش بخواه که دیگه مصرف نکنه

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

از مشاگر کمک بگیر.. هرچند مشاور به من ک شوهرم مشروب مصرف کرد گفت باید بزاری جلوخودت باشه وگرنه ک قایم میکنه ازت.. این کارم برا من قابل تحمل نیست

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...