2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 32 پست

اخه میدونین این چیزی نیست ک بگی نمیخام دوسندارم نزار اونم بگ چشم ،مث این میمونه ک ب یه معتاد یا سیگاری مثلا بگید نکش ،ترک میکنه سریع ایا؟

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،
از مشاگر کمک بگیر.. هرچند مشاور به من ک شوهرم مشروب مصرف کرد گفت باید بزاری جلوخودت باشه وگرنه ک قای ...

همین دیگه....مشاوره میگه باید بذاری این کارو جلوی تو طبیعی کنه ومن نمیخوام کلا مصرف نکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه میدونین این چیزی نیست ک بگی نمیخام دوسندارم نزار اونم بگ چشم ،مث این میمونه ک ب یه معتاد یا سیگا ...

تا حالا نشده بخاطر چیزی باهاش زیادی بحث کنم ولی دوست ندارم همیشه من کوتاه بیام مخصوصا تواین چیزا...برای همین مدل مطرح کردنش خیلی برام مهمه

تا حالا نشده بخاطر چیزی باهاش زیادی بحث کنم ولی دوست ندارم همیشه من کوتاه بیام مخصوصا تواین چیزا...ب ...

اراده کنار گذاشتنش فقط اراده قوی میخاد ،اخه وقتی میخان ترک کنن دیگ نمیزارن عصبی میشن پرخاشگر میشن خیلی رو مغز و اعصابشون اثر میذارع نزارن وقتی ک عادت دارن دیگ

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،
اراده کنار گذاشتنش فقط اراده قوی میخاد ،اخه وقتی میخان ترک کنن دیگ نمیزارن عصبی میشن پرخاشگر میشن خی ...

به همین علت میخوام زودتر بهش بگم وجلوشو بگیرم که راحت تر باشه وخیلی وابستگی بیشتری بهش پیدانکنه...

همین دیگه....مشاوره میگه باید بذاری این کارو جلوی تو طبیعی کنه ومن نمیخوام کلا مصرف نکنه

وای اره برای من غیر قابل تحمله.. دیشب تا صب گریه میکردم وسط خیابون یهو زدم تو دهن شوهرم چون کارش قابل تحمل نبود برام

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
ای جااانم عزیزم....انشاالله مشکلت حل بشه عزیزم

برام دعا کنید دیگه مصرف نکنه.. البته تا صب ک گریه میکردم گفت دیوه مصرف نمیکنم

برام دعا کنید دیگه مصرف نکنه.. البته تا صب ک گریه میکردم گفت دیوه مصرف نمیکنم

انشاالله....ولی توهم همراهیش کن ببین اگه واقعا داره سعی میکنه بذاره کنار خیلی بداخلاقی باهاش نکن...بذار اراده ایی که میخواد بذاره کنار رو در کنار تو پیداکنه

انشاالله....ولی توهم همراهیش کن ببین اگه واقعا داره سعی میکنه بذاره کنار خیلی بداخلاقی باهاش نکن...ب ...

گفت من دوسال و نیم بخاطر تو لب نزدم از وقتی اومدی تو زندگیم... ولی من چون چند روز قبلشم بهم دروغ گفته بود دیگه اصلا بهش اعتماد ندارم

گفت من دوسال و نیم بخاطر تو لب نزدم از وقتی اومدی تو زندگیم... ولی من چون چند روز قبلشم بهم دروغ گفت ...

آهان...نمیدونم بخدا!خداکنه که این دوروغایی که این آقایون ما میگن راست باشه😀

خونه خودمم

اوکی...پس بازم تا حدودی شناختت بیشتره...ما هنوز چهارماه توعقدیم!البته متاسفانه ازدواج زوری...همسرم عاشقمه اما من هنو حسی بهش پیدا نکردم...ونمیدونم مصرفش از قبل ازدواجمونه یابعدش؟