2777
2789
عنوان

آی وی اف 😍🤗😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2972 بازدید | 124 پست
آره اناهیتا جان توام برو مخش یواش یواش حالا الان نه بعدا بهت میگم چی شد 

😘👍👍👍👍👍

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
نه بابا من هر جی بخورم تکون نمیخورم اصلا شانس ندارم عین چوب خشک شدم  الانم برم حتما میگن خیلیی ...

🥴🥴🥴🥴🥴🤨😂😂تیروئیدت شاید پرکاره هر چی میخوری بهت اضافه نمیشه،نمیدونم حتما اونا ی چی میدن چاق کنه 🤔

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥴🥴🥴🥴🥴🤨😂😂تیروئیدت شاید پرکاره هر چی میخوری بهت اضافه نمیشه،نمیدونم حتما اونا ی چی میدن چاق کن ...

اخه تیروئید دادم سالم بودم 

حالا حتما ازمایش بازم میگیرن چون دو سه سال پیش چکاپ کامل دادم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اخه تیروئید دادم سالم بودم  حالا حتما ازمایش بازم میگیرن چون دو سه سال پیش چکاپ کامل دادم  ...

🥴🥴اره فدات شم آزمایش بازم میگیرن بالاخره ی راهی پیدا میکنن برا چاق شدنت عشقم 

سلام عزیزم  قربون محبتت  دکتر سهیلا عارفی رو میگی گلی خیلی ازش خوب شنیدم  مطب ندار ...

چرا مطبم داره فکر کنم سعادت اباد باشه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
@golfam54     گلی جون رفتی ابن سینا ... چقدر هزینه میشه به نظرت  چند وقت طول میکش ...

سلام عزیزم. اول بگم برات کامل توضیح میدم اگه بخوای، تو هم برا من دعا کن ، ده روز پیش ای وی اف کردم، جوابم مثبت بشه، هزینه های من تو بیمارستان خصوصی آریا اهواز به این صورت بود۴ بار ویزیت و سونو مطب پزشک هر بار۱۰۰ هزارتومانهیستروسکوپی یا بازرسی رحم ۴۰۰.داروهای تخمک کشی شامل سیمال آف و ستروتاید و امپولا در مجموع ۱ ملیون،هزینه تخمک کشی توبیمارستان خصوصی ۵ ملیون و سیصد، داروهای بعدش ۱۵۰ هزار.دوماه بعدش رفتم برا انتقال، سه تا ویزیت و سونو در مجموع سیصد، ۱ ملیون و ۴۰۰ هزینه انتقال، ۲۵۰ داروی مکمل کیوتن و پروژسترون. در مجموع حدود ۱۰ ملیون شد. هر سوالی داشتی درخدمتم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
سلام عزیزم. اول بگم برات کامل توضیح میدم اگه بخوای، تو هم برا من دعا کن ، ده روز پیش ای وی اف کردم، ...

سلام فداتشم 

قربون محبتت که برام گفتی عزیزم‌

الهی به حق زهرا س ..مثبت بشه خبر خوش بهمون بدی 

چشم اگه بازم سوال داشتم حتما مزاحمتون میشم 

فعلا باید وزن اضافه کنم ..دندونامم دو تاش رو روکش کنم بعد برم مرکز رویش خدا بخواد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

سلام فداتشم  قربون محبتت که برام گفتی عزیزم‌ الهی به حق زهرا س ..مثبت بشه خبر خوش بهمون بدی&n ...

به امید خدا. من از زمان تخمک کشی چون هایپر شده بودم، گفتن برو دو ماه دیگه بیا، تو این فاصله دکترم بهم گفت که باید جراحی فیبروم انجام بدم یک فیبروم ۳ سانتی متری داشتم که اثر فشاری داشت. گفتن ممکنه توی بارداری باعث سقط جنین بشه. تو اون فاصله هم فیبروم را جراحی کردم دوروزه بعدش رفتم لاپاروسکوپی و هم رفتم دندون عقلم رو که خراب شده بود که کشیدم. اتاق خوابو هم رنگ زدم.😂😂😂خلاصه همه کاراتو بکن که مثل الان من فقط استراحت کنی به امید خدا

سلام فداتشم  قربون محبتت که برام گفتی عزیزم‌ الهی به حق زهرا س ..مثبت بشه خبر خوش بهمون بدی&n ...

به نظرم اول به چکاب برو عزیزم پیش دکتر مورد نظرت. که هرچی آزمایش و اینا داری بهت بده بعد توی همون فاصله برو دنبال دندونات، چون چند ماه زمان میبره

به امید خدا. من از زمان تخمک کشی چون هایپر شده بودم، گفتن برو دو ماه دیگه بیا، تو این فاصله دکترم به ...

وای ددم 😅 خدایی راست میگیا 

باید لیست کنم کارامو 😣

به نظرم اول به چکاب برو عزیزم پیش دکتر مورد نظرت. که هرچی آزمایش و اینا داری بهت بده بعد توی همون فا ...

اره خودم میخواستم برم ولی نمیدونم کجا برم هر جایی رو میزنم توی نت  اینجا میگن بد هست حتی رویان رو 

ولی مگه باز برم مثلا مرکز ناباروری دوباره از اول ازمایش نمیگیرن ...

الان مثلا سه ساله میخوام برم عکس رنگی نرفتم ...اینو حتما خودم میرم 

اره خودم میخواستم برم ولی نمیدونم کجا برم هر جایی رو میزنم توی نت  اینجا میگن بد هست حتی رویان ...

ا

گه خواستی بری عکس رنگی بهت میگم چکارکن که در نداشته باشی

ا گه خواستی بری عکس رنگی بهت میگم چکارکن که در نداشته باشی

اره حتما میام خبر میدم ازت میپرسم قبلش بعدش چیکار کنم 

فکر کنم ماه بعد بعد پریود باید برم ...

زیاد اطلاعات ندارم ...ازش 

خیلی با محبتی ...عزیزدلم 

دیگه ولت نمیکنم 😁👋😍

استارتر اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی برکنی برو آرش ،شریعتی ،محب یاس اونا دولتین حدودا برات ۵ تومن درمی ...

آرش کجاست عزیز ...محب یاس اسم مرکزه 

تهران کرج میتونم برم