2777
2789

عزیزم پست شمارو تو تایپیک طلاق یکی از کاربرا خوندم.که گفتین شوهرتون از طلاق منصرف شد.میشه بگی چیکار کردی که شوهرت رام شد؟منو شوهرم داریم جدامیشیم.یکسال بیشتره که از هم دوریم.اون کوتاه نمیاد😢

عزیزم پست شمارو تو تایپیک طلاق یکی از کاربرا خوندم.که گفتین شوهرتون از طلاق منصرف شد.میشه بگی چیکار ...

من وقتی شوهرم حرف طلاق و ...رو پیش کشید باهاش پیش رفتم کوتاهم نیومدم با اینکه باردار بودم .

تو دادگاه که میرفتیم بهم بی احترامی که میکرد و میگفت میخوام طلاقش بدم  اصلا بی احترامی بهش نمیکردم و سکوت؛  شوهرمم جواب ندادن و اخلاق خوب رامش میکنه .

دادگاه مون کنار پارکی بود که نامزدی میرفتیم ،از کنار پارک رد شدیم اونجا خاطرات خوبمونو میگفتم و اوایل بی محلی میکرد ولی دفعه های بعدی خودش گفت بریم پارک بشینیم حرف بزنیم و از خاطرات خوبمون میگفت .

از خدا خواستم خودش به دل هردومون بندازه و کمکون کنه .واقعا جز لطف خدا چیز دیگه ایی نبود

دیگه آخرای طلاق بود قشنگ نرم شده بود.روز آخر دادگاه که برگه رو میخواستم امضا کنم اومد ازم گرفت و گفت بریم .منم اون لحظه دیگه قبول کردم و لج نکردم و برگشتم .

الان خداروشکر دخترم عاشق باباشه و شوهرمم همینطور.

عزیزم ان شاالله مشکلت درست شه و برگردی سر خونه زندگیت.

ذکر یا ودود رو خیلی بخون و متوسل به ائمه شو ونذر کن دل شوهرت نرم شه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی شوهرم حرف طلاق و ...رو پیش کشید باهاش پیش رفتم کوتاهم نیومدم با اینکه باردار بودم . تو دادگ ...

عزیزم ممنون که وقت گذاشتی. چون بچه داشتی خیلی به نفعت بود😔من ندارم.خداروشکر که زندگیتون خوب شده.برام خیلی دعا کن😢

عزیزم ممنون که وقت گذاشتی. چون بچه داشتی خیلی به نفعت بود😔من ندارم.خداروشکر که زندگیتون خوب شده.برا ...

خواهش میکنم تایپیکاتو خوندم .واقعا برات ناراحت شدم .الان تو چه مرحله ایی هستید شوهرت دادخواست طلاق داده؟

بنظرم وقتی میگفت تا نری از خونه نمیام همونجا میموندی و نمیرفتی تا بالاخره میومد و باهم آشتی میکردید .دور بودن از همدیگه اینجور مواقع شرایط رو بدتر میکنه و به نبودنت عادت.

خواهش میکنم تایپیکاتو خوندم .واقعا برات ناراحت شدم .الان تو چه مرحله ایی هستید شوهرت دادخواست طلاق د ...

آره دو جلسه هم دادگاه رفتیم.الان جلسه داوری برای سازش گذاشتن.این میگه من نمیام و...نه جلوی همه خانوادش گفت که باید بری...جایی برای موندن نبود اصلا.خیلی ضایع شده بودم.اصلا اون زمان تا شش ماه به طرز عجیبی یهو ازم نفرت گرفته بود.اگر میموندمم نفرتش بیشتر میشد.باز الان آرومتر حرف میزنه ولی مصرتر میگه نمیخوام...

آره دو جلسه هم دادگاه رفتیم.الان جلسه داوری برای سازش گذاشتن.این میگه من نمیام و...نه جلوی همه خانوا ...

عزیزم ان شاالله که مشکلت حل بشه و برگردی سر خونه زندگیت .آیت الله بهجت در مورد یکی که ازش میپرسید زن و شوهری که باهم خوب بودن و یهویی بهم ریختن چه کنند میگفت حرز امام جواد رو بگیرن و معوذتین رو بخونند دائم فیلمش هست برو ببین.

عزیزم ان شاالله که مشکلت حل بشه و برگردی سر خونه زندگیت .آیت الله بهجت در مورد یکی که ازش میپرسید زن ...

انشاا...عزیزم.دیدم و اتفاقا حرز امام جواد از همون موقع به بازوم میبندم...ممنون دوستم