2777
2789
عنوان

برادر شوهر

436 بازدید | 15 پست

خانوما  من با مادر شوهرم  خوبیم  باهم  صحبت میکنیم  تا بحال  نشده  قهر کنم  یه چیزهای کوچلو  اتفاق افتاده    ناراحت شدم ازش  ولی   یه مدت نرفتم اونجا یبار باخالم  رفتن خونشون    پسر خالم اب میخواست  من حوصله  نداشتم  اب بدم دیدم مادر شو  تو اشپز  خونس بهش گفتم مامان اب میارب اون اورد       بعد  چند وقت   مادر شو گف  حسام  .برادر شوهرم  ... ناراحت شده  ک   تووب من گفتی اب بیار   گفته بود  سمیه  جلو خالش ب بزرگتر    گفته اب بیار       اخه  من تا ابن سنیدم حس نفرت  اومد  سراغم    یه بر داشت خوبی ب برادر شو میکردم     ب مادر شو گفتم خوب ما دوتا با هم خ بیم تو ب من  میگی بیار منم ب تو میگم اصلا  حسام چ کاره    مگ من ب حسام دستور دادم  بنظرتون     مشکل منم یا برادر شو

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

با برادر شوهر جماعت صمیمی نشیم و رو  ندیم همین

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی غلط املایی داریی کلی کلمه هارو نصفه نیمه نوشتی 

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

خوب من  نمیدونسم در این حد   خر تشریف دارن این حسام   ی کالم حرف نمیزنه این چ چیزی بوده بیا بگه من بعد سه هفته رفتم اونجا  خالم اونجا بود کنارش نشسته بودم  دیدم مادر شو اشپز  هست گفتم مامان اب بیار  اصلا چیزی نیس  ک خودم درگیر کنم فقط فهمیدم ک کرم دادن از بس شوهر لجن من  من اونجا برده عادی  شدم براشون 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
خیلی غلط املایی داریی کلی کلمه هارو نصفه نیمه نوشتی 

باید فرز  باشی درست بخونی      من الان اعصابم خیلی خورده

والا من ک  روم نمیشد ب م ش بگم اب بیاره

خوب ما باهم خیلی خوبیم   مث بعضیا جنگ  نداریم  

باید فرز  باشی درست بخونی      من الان اعصابم خیلی خورده

باش حالا خون خودتو کثیف نکن  

خودت جواب مادرشوهرتو دادی دیگه به اون چه

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
مامان من یادمه داییم به مادربزرگم گفت اب بیار داییمو کلی سرزنش کرد ک ینی چی به بزرگترت میگی اب بیار! ...

عق من ببوسم  دیگه تنفر  دارم از شون  شوهرم پشت من نیس   قید  خونه باباش زدم