2777
2789
بنظرم بجز کلاس اول چون پایه بچه ضعیف ممکنه بشه ولی واقعا مدارس وقت بچه ها رو میگیرن

سلام 

شما برای بچه تون جهشی از چه کتابی برای ازمون هوش استفاده کردید؟ میشه راهنمایی کنید؟

من خودم از دوم به چهارم جهش زدم✋

ببخشید میشه چند تا سوال دارم بپرسم راجع به این جهشی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جان درخدمتم

ممنونم گلم، پسرمو نوشتم برا جهشی چهارشنبه سنجش داره از دوم به چهارم، نمیدونم چه سوالاتی میپرسن یه کتاب یا سایت یا منبعی و اگه خودت یادته بگی از چیا سوال اومده بود؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ممنونم گلم، پسرمو نوشتم برا جهشی چهارشنبه سنجش داره از دوم به چهارم، نمیدونم چه سوالاتی میپرسن یه کت ...

من خیلی سال پیش دادم ولی اینجوری بود ک دو مرحله بود اولی تست هوش و اینا بود دومی از درسای کتاب 

اگر مرحله اول ک هوش هست رو قبول شه میتونه مرحله بعدی هم شرکت کنه

مثلا تو مدرسه ی ما یادمه ده نفر این حدودا شرکت کردن برای جهش زدن ولی از مرحله ی اول فقط من و یه نفر دیگ تونستیم قبول شیم 

من خیلی سال پیش دادم ولی اینجوری بود ک دو مرحله بود اولی تست هوش و اینا بود دومی از درسای کتاب  ...

بله اینو گفتن دو مرحله است چهارشنبه مرحله ی تست هوشه نمیدونم چیا باید کار کنم باهاش یکم آمادگی داشته باشه

کار خاصی نیاز نیس بکنی یه سری شکل و چیزای هندسی و ایناس

خیلی ممنون عزیزم 💝